0x01 graphic

Italiensk 5-dagers 2009

Dolomittene, 5 -12.juli

Til alle som har har tenkt å melde seg på Italiensk 5-dagers til sommeren. Som de fleste har fått med seg er den første påmeldingsfristen satt til 31.desember, 2008.

Innenfor denne dato skal man har registrert seg på arrangjørens hjemme side og betalt inn de riktig beløpene til arrangjørens bank konto for å bli betraktet som påmeldt. Jeg har vært inn på arrangjørens web site for å se på hvordan påmeldings systemet fungerer og ser at det er mulig for alle å administrere sin egen påmelding og betaling, samtidig som alle kan oppgi en felles klubb.

For å få til dette har jeg opprettet klubben Tyrving Norway hos arrangjøren.

Tyring medlemer som ønsker å bruke denne klubb navn når de registrerer seg er velkommen til å gjøre det, men da er det hver enkelt familie elle individ som er ansvarlig for sin egen registrering, innbetaling, osv.

Resten av dokumentet er en beskrivelse av hvordan en kan gå frem for å registrere seg og sine med Tyrving Norway som klubb. Det er selvfølgelig lov for alle å velge et aternativ klubb navn hvis de har lyst til det.

Registrerings prosedyre

  1. Gå til Italian 5 Day Web site

Start Web b rowser og går til Italian 5 Day Web site at http://www.jwoc2009.it/ NB. Dette er også web site for JWOC 2009

  1. Go to meny valg Accommodations\ Entries

Dolomites 5 Days

News

Program

Competitions

Event Centre

Classes

Accommodation\Entries ------------

Accommodation Prices

  1. Registrerer ny Bruker ID

Først skal en oppretter en bruker ID ved å velge register a new club. I Tyrvings tilfelle er det ikke klubben som opprettes men navn på en gruppe eller individ som ønsker å ordne innbetallingen felles. Det er fullt mulig å registrerer flere brukere på samme bruker navn, f.eks en familie kan registrerer seg under samme bruker. Jeg har for eksempel opprettet user navn skantze for mine påmeldinger.

Entries

Top of Form

Log-In