VELKOMMEN PÅ GILDESPRINTEN

Det er påmeldt 569 elever fra Bryn, Bærums Verk, Emma Hjort, Evje, Høvik, Høvik Verk, Jong, Lesterud, Løkeberg og Rykkinn skole.

Første start er kl. 11.00.

Det starter 2 gutter og 2 jenter hvert minutt.

Starten er 100 m vest for frammøtested/mål.

Kart og løyper: Hver skole får utdelt en pose med et kart til hver elev. Det er en løype for jentene (2 km) og en løype for guttene (2 km). Elevene får beholde kartet etter målpassering. Det er ikke lov å gå ut i løypa før tidstart eller etter man har passert mål. Vi oppfordrer til fair play!

På start får du utdelt en EKT-brikke. Den skal du medbringe rundt løypa og stemple med på hver post. Den leveres til funksjonær etter du har passert mål og avlest din tid. Det blir gitt veiledning på start.

Postene: Postene må tas i riktig nummerrekkefølge. Vær nøye med å sjekke kodenummeret på posten så du er sikker på at du er på riktig post. Skulle du stemple på feil post, gjør det ikke noe. Det gjør ikke noe om du har stemplet på for mange poster bare du også har stemplet på alle postene i din løype i riktig nummerrekkefølge.

Vandreskjold tildeles den skolen som oppnår flest poeng. Skolene får 100 poeng hvis alle elevene i 7. klasse deltar. I tillegg til deltakerpoeng, er det konkurransepoeng hvor seier gir 10 poeng, 2. plass 9 poeng osv for de 10 beste i hver klasse (jenter og gutter).

Resultater: Det vil komme resultatlister fortløpende. Endelig resultatliste med utregning av vandreskjoldet vil bli sendt skolene i etterkant sammen med klassediplom.

Medaljer: Det er medaljer til de tre beste i hver klasse. Det blir medaljeutdeling så snart vi har resultatene klare.

Alle deltakere får en t-skjort fra Gilde. De som ønsker det, kan ha den på seg når de løper. Hver lærer samler søppel i posene de fikk utdelt kart og t-skjorter i, og kaster det i oppsatte svarte søppelsekker. Hjelp oss å holde samlingsplassen ren for søppel!

Salg: Det blir salg av kaker, boller, brus og kaffe.

Vi regner med å avslutte ca kl. 14.00.

VI ØNSKER ELEVENE LYKKE TIL I GILDESPRINTEN 2006!

Orienteringshilsen IL TYRVING