Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Nyheter

GULL til Thomas
Thomas Bruusgaard Høgseth sto for den beste Tyrving-prestasjonen da han vant 3000m hinder for klasse M22 under første dag av junior-nm i Kristiansand. Det var et løp hvor farten ikke var det viktigste - her var det plasseringen som telte. Ved passering en runde før mål lå Thomas på andreplass, men like i hælene på lederen. Den andreplassen holdt han helt til det gjensto omlag 50m av løpet. Da kjempet han seg opp - og forbi, og til stor jubel for den lille Tyrving-kolonien på tribunen kunne han gå i mål som førstemann. Gratulerer!

Også Stig Vervik Ellingsen og Nicolai Bølling kunne ta med seg hver sin medalje hjem fra Kristiansand. På 1500m i eldste klasse ble de henholdsvis nr. to og tre etter relativt suverene Odd Morten Brekke.

Magne Skovli satset også på medalje, men måtte ta til takke med 4. plassen på 100m i M22. Helt fornøyd var han nok ikke.

Av andre Tyrving-utøvere i aksjon denne dagen, kan det nevnes at Øystein Svendsen gikk til finalen på 800m i M19. Her ble forøvrig Doffen Slettebøe utslått. Erik Landgraff lykkes ikke.

Alle resultatene finner du på hjemmesiden til Junior-NM. (15.08.2003)

Tidsskjema for Totenlekene
Klikk her så ser du tidsskjema for Totenlekene. (15.08.2003)

Tyrving på 16. plass
Under årets Hoved-NM i Fredrikstad ble Tyrving den totalt 16. beste klubben. Suverenvinner var IK Tjalve.

Når det gjaldt antall seire i NM, var det imidlertid kun fire klubber som hadde mer enn to seire. Med seire til Kamilla og Stig var Tyrving i samme "klasse" som BUL, Iveland og Runar.

Alle poengene finner du her. (12.08.2003)

Det er stor grunn til å gratulerere våre utøvere med veldig god innsats i Tyrvinglekene, Norway Games og G-sportlekene. Denne innsatsen resulteter i at Tyrving er på andreplass sammenlagt i de tre stevnene totalt. Minerva vant, men det var ikke mange poeng som skilte Minerva og Tyrving. Så neste år....

Poengene i Tyrvinglekene og G-sportlekene er regnet ut etter den såkalte olympiske modellen, som gir 7. poeng for 1. plass, 5 for 2. plass osv. Under Norway Games er det gitt poeng både for plassering og for deltakelse. (11.08.2003)
Les mer

Jr.NM
TIl helgen er det junior-NM i Kristiansand. Nå er tidsskjemaet klart. Se på arrangørens hjemmesider. (11.08.2003)

Mer heder til Kamilla
Under NM i helgen ble Kamilla Brandt kåret til stevnets beste kvinnelige sprinter for sin seier på 100m hekk. Med i kåringen var alle kvinnedistansene fra 100m til og med 400m. (11.08.2003)

Litt NM-historie
På tribunen under disse to første NM-dagene i Fredrikstad, har det vært diskutert fram og tilbake om hvor lenge det er siden utøvere fra Tyrving tok individuelle gullmedaljer i et Hoved-NM.

I følge vår egen "historiebok" må vi helt tilbake til 1974 for å finne siste Tyrving-mester., og det var ikke ukjente Berit Berthelsen som den gangen vant lengde med resultatet 6,09.

Så Kamilla og Stig: Takk for at Tyrving igjen kom på NM-vinner-kartet! (09.08.2003)

GUUUUUUUUULLL
Så ble det altså nok en gullmedalje til Tyrving under friidretts-NM i Fredrikstad. Denne gangen går gratulasjonene til Kamilla Brandt som vant 100m hekk lørdag ettermiddag.

Kamilla vant med tiden 13,87. Dessverre var medvinden for sterk til at det ble ny personlig - og Tyrving-rekord. (09.08.2003)

Legernes-seire i Arvika
Brødrene Henrik, Jonas og Erik Legernes deltok i Stjärnspelen i Arvika - med flotte resultater og plasseringer.

Det kan nevnes at Jonas (12) vant 600m i sin klasse med tiden 1,44,58. Dette er ny aldersrekord for Stjärnspelen. Her ble Erik nr. to med tiden 1,46,46.

Alle resultatene finner du på her.
(09.08.2003)

Dagens sitat
Stig Vervik Ellingsen i intervju på NRK radio og TV etter sitt gull-løp under NM i Fredrikstad:

" De siste hundre meterne var det bare å lukke øynene,
men da det var igjen 5-6 meter så jeg at noen andre kom
opp på siden av meg." (09.08.2003)

Målet var gull og gull ble det! Stig Vervik Ellingsen vant en flott gullmedalje under NM's første dag. På Lisleby stadion viste han de andre konkurrentene ryggen - selv om det var spennende helt til målstreken ble nådd. Tiden ble 1,51,38.

GRATULERER! (08.08.2003)

NM starter i dag
Denne helgen er det NM i Fredrikstad med mange Tyrving-utøvere på startstreken.

Før NM starter er det hyggelig å konstatere at to av våre utøvere topper statistikken i sine øvelser. Det er Kamilla Brandt på 100m hekk med tiden 13,90 og Stig Vervik Ellingsen på 800m med tiden 1,49,65. Kan det bli gull til Tyrving i helgen?

Alle resultatene fra NM finner du på Fredrikstad IF sine hjemmesider. (08.08.2003)

Mia og Stig
Mia Haave (13) har satt ny aldersrekord i Tyrving for jenter 13 år i tresteg. Under et stevne på Ski hoppet hun - meget imponerende - 10,64. Dette er det nest beste resultatet i Norge oppnådd av en 13-års jente.

Stig Vervik Ellingsen (22) har også satt ny klubbrekord - som første Tyrving-gutt under 1,50 på 800m. Hans tid er 1,49,65 oppnådd under et stevne i Sopot, Polen 3. august. (08.08.2003)

Ny rekord av Henrik
Henrik Gateman (12) fortsetter å sette aldersrekord i Tyrving på 600m. I Bohuslänspelen løp han distansen på 1,40,61. Dette var også stevnerekord for gutter 12 år på 600m.

Kamilla Brandt vant 100m hekk med tiden 14,29, og Magne Skovli løp 100m på 11,59. Han kom ikke til finalene.

Alle resultatene finner du her. (28.07.2003)

Nye klubbrekorder
Henrik Gateman (12) har igjen satt nye klubbrekorder. Under Rakanspelen i Strømstad vant han både 200m og 600m. I begge øvelsene ble det både Tyrvingrekord og stevnerekord, og resultatene var henholdsvis 28.08 og 1,40,96.

Også Johanna Gateman (10) kom på seierspallen ved å ble nr. 3 på 600m. Stig Vervik Ellingsen og Nicolai Bølling ble nr. 2 og nr. 4 på 1500m. (21.07.2003)

Klubbtur 11-14 år
Årets klubbtur for 11-14 års gruppen går til Søgnelekene. Søgne er ca. 2 mil vest for Kristiansand. Det blir avreise fredag ettermiddag med retur søndag kveld. Nærmere informasjon om turen blir sendt på mail og i posten i løpet av kort tid.

Meld deg innen fristen som er 18. august.
(21.07.2003)

I helgens VU-spel i Gøteborg ble det i dag satt to nye klubbrekorder. Kamilla Brandt løp - i godkjent vind - 100m hekk på 13,90. Med det resultatet tok hun sølvmedalje i kvinner senior. Stig Vervik Ellingsen satte også ny Tyrvingrekord - på 800m med tiden 1,50,08. En meget bra tid - og sikkert en stor oppmuntring etter lengre tids sykdomsfravær. Stig ble nr. 3 på 800m. (06.07.2003)

VU-spelen i Gøteborg
Värdsungdomsspelen i Gøteborg er i gang. Henrik Gateman (12) står foreløpig med Tyrvings eneste medalje i og med at han ble nr. 3 på 600m. Gratulererer.

Alle resultatene finner du her. (05.07.2003)

GRATULERER MED DAGEN

Friidrettsgruppa gratulerer Jo (Nesse) med 50-årsdagen 1. juli.

Takk for all stor innsats som du gjør for friidrettsutøvere i Tyrving, Jo! (01.07.2003)

I sommervarmen går ting gjerne litt tregere enn normalt - iallefall for den administrative del av Tyrving. Jofrid (Holter) lovte en telefon etter hver seier på Lillehammer - og det ble mange telefoner etterhvert. Meget god innsats med andre ord.

Her er medaljeoversikten for Tyrvings utøvere: (30.06.2003)
Les mer

<< Forrige  41-50  51-60  61-70  71  72  73  74  | < 75 >  76  77  78  79  80  Neste >>