Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Lørdag 25. august er det Barneleker


Lørdag 25. august er det Tyrving og Budstikkas Barneleker i friidrett på Nadderud stadion. Tyrving – i samarbeid med Asker og Bærums Budstikke - ønsker for 57. gang velkommen til Barnelekene i friidrett for barn opp til 12 år. Vi håper at besøket på Nadderud stadion denne lørdagen skal være en positiv idrettsopplevelse for barna - og foreldre.

Vi starter kl. 12 og det er mulig å holde på til kl. 14. Påmelding fra kl. 11. Selvsagt er det premier i alle øvelser - til alle. Det koster kr 30 pr. øvelse, max kr 100 for alle fire øvelsene. Ved fremvisning av Budstikka-kortet gis det 25% rabatt. Utøvere som deltar på Tyrvings barneidrett eller friidrettstreningstreninger deltar gratis.

INFORMASJON OM BARNELEKENE:

Etter påmelding og betaling av startkontingent, får hver utøver et resultatskjema som skal bringes med til hver øvelse som utøveren skal delta i. Her blir alle resultatene skrevet ned. Det er den eneste resultatskrivingen som vil foregå under stevnet. I og med at utøverne kan delta i de seks øvelsene så mange ganger de selv ønsker i løpet av de to timene stevnet varer, kan alle resultatene skrives ned her, og i ettertid kan den enkelte utøver se på sine resultater og se om det er blitt forbedring underveis.

START
Stevnet starter kl. 12 og holder på til senest kl. 14 - hvis det fremdeles er utøvere som holder på en eller annen øvelse.
Barna velger selv i hvilken rekkefølge de ønsker å delta i de forskjellige øvelsene.
Merk at det både i lengde og ball vil være to øvelsessteder, ett for de små og ett for de litt større barna.

60M
Starteren forteller foran hver start om det som skal skje. Etter målpassering skrives 60m-tiden på skjemaet.

LENGDE
Hvert hopp måles og resultatet skrives på skjemaet.

BALL
Hver utøver får to kast etter hverandre. Kun det lengste kastet måles. Ballene veier 80g.

PREMIER
Første gang en utøver er med på en øvelse blir det delt ut premie. Det gis kun én premie for hver øvelse.

Dersom det er spørsmål underveis, så ta kontakt med øvelseslederne, sekretariatet eller speaker.

LYKKE TIL PÅ FRIIDRETTSBANEN!

(16.08.2007)

   

!