Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

"Førjulstemne" i Ekeberghallen

Maiken ,Ingeborg og Ester Kate
Som ventet var det Tyrvingdominans på 600 meter jenter 11 år under lørdagens stevne i Ekeberghallen. Ingeborg Treu Røe ble den suverene vinner, med Maiken Skoie Brustad og Ester Kate Jansson på plassene etter. Ingeborg og Maiken er også plassert øverst på den offisielle Norgesstatistikken utendørs for 11-åringer, men da med Maiken hakket foran på toppen av listen.

Amalie Iuel
Amalie tok 3 i 10
-Det gikk som en lek, sa Amilie Iuell da hun hadde vunnet alle øvelser i 10-årsklassen under BUL`s førjulsstevne i Ekeberghallen på lørdag. Med 3 perser, og en så god tid som 9.22 på 60 meter, var det grunn til å sove godt lørdag kveld. I tillegg til 60 meter, stod Amalie på toppen av seierspallen i både 600 meter og lengde.

Som ventet var det også Tyrvingdominans på 600 meter jenter 11 år. Ingeborg Treu Røe ble den suverene vinner, med Maiken Skoie Brustad og Ester Kate Jansson på plassene etter. Ingeborg og Maiken er også plassert øverst på den offisielle Norgesstatistikken utendørs for 11-åringer, men da med Maiken hakket foran på toppen av listen.

Det kan også nevnes en rekke andre gode resultater. De to blad Eivind, Lenschow og Drabløs hoppet begge 4.28 i lengde i 11-års klassen. Eivind Lenschow snek seg imidlertid nok en gang foran Eivind Drabløs på bedre annet hopp.

Videre løpe Carl Blydt inn til solide 7.82 på 60 meter i 14-årsklassen. Anders Emil Edwinsson hoppet gode 1.60 i høyde .

Elly Nesse løp inn til den flotte tiden 1.56.9 og ny pers på 600 meter i 13-årsklassen samt at hun forbedret seg med 1,3 sekunder på 60 meter sammenlignet med samme stevne i fjor.

Nicolay Farstad Olsen løp på 9.15 på 60 meter i 12-års klassen i sitt aller første stevne. Sanrøya-gutten Fredrik Jahr hadde også fin fremgang i 13-års klassen med 28.90 på 200 meter og 4.79 i lengde. I samme årsklasse løp Robert Schwencke inn til ny innendørs pers på 600 meter på 1.49.37.
Ivar Landgraff løp også inn til ny pers i 14-årsklassen innendørs med 1.40.30 på 600 meter

Alle Tyrvings gode utøvere ser fram til nye muligheter og nye perser i neste stevne i Ekeberghallen 15/1.