Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Nye inntektsmuligheter


Hei alle fridrettsvenner!

Inntektsgrunnlaget til Friidrettsgruppen er i stor grad avhengig av dugnadsarbeid og frivillig innsats fra alle medlemmene. Vi søker i størst mulig grad å få til dugnadsarbeid som ikke er for tid- og arbeidskrevende, men som samtidig gir en god uttelling. Vi har i år mistet vår hovedsponsor for Tyrving-lekene og arbeider derfor med alternative inntektsbringende aktiviteter.

Vi har nå fått en mulighet til å kjøpe inn sokker og boxershorts (herre) engros for å selge til klubbens medlemmer. Alle familier har et forbruk av sokker og boxershorts. Hvis de fleste av Friidrettsgruppens medlemmer kjøper sokker og boxershorts gjennom klubben istedenfor i butikken, vil dette kunne gi en betydelig inntekt til klubben.

Sokkene
Sokkene er pensokk i bomull i fargene grå og marineblå i alle størrelser. Sokkene selges i en 3 pakning. Prisen for en 3 pakning til medlemmene er kr 90.

Boxershorts
Boxershortsene er i fargene sort og grå i størrelsene S til XL. De leveres i en 2 pakning hvor prisen vil være kr 100.

Ha kan dette bety av inntekt for klubben
Vi har ca. 180 aktive utøvere. Hvis 150 av disse med familie kjøper sokker og boxershorts gjennom klubben vil dette gi følgende i inntekt:


PRODUKT MED-
LEMMER
KJØP
VÅR
kJØP
HØST
SUM
ANTALL
FORTJEN-
ESTE
KLUBB
3-pk.pensokker
150 3 3 900 KR 43000
2-pk boxershorts 150 2 2 600 KR 25000
SUM KR 68000


Komme igang
For å komme igang vil vi starte et prøvesalg førstkommende onsdag på klubbhuset i forbindelse med klubbkvelden med stille høyde og lengde. Du behøver ikke ta med penger. Innbetaling kan skje i etterkant med betaling til klubbens konto.

Vi håper flest mulig vil støtte opp om dette. Vi kan gjennom denne enkle aktivitet unngå andre mer belastende aktiviteter som eksempelvis Loppemarked.

Vennlig hilsen
Einar og Erik
(15.03.2005)


!