Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Bølerstafetten


Marius og Eivind
Bølerstafetten - med start fra Haraløkka Fritidssenter på Bøler - ble lørdag avholdt for 46. gang. Tyrving deltok med et lag i kvinner senior og to lag i gutter 10-16 år. Tradisjonen tro satte vi vårt preg på stafetten.

Stafetten startet med klassene for jenter og gutter 10-16 år. Tyrving hadde denne gangen ikke noen lag i jenteklassen, men derimot 50% av lagene i gutteklassen.

Det var en spennende stafett hvor Tyrving var med hele stafetten, men hvor vi til slutt måtte gi tapt til BUL med 1 sekund. Vårt annenlag løp inn til en tredjeplass.

På Tyrvings 1. lag løp Ivar Landgraff, Robert Schwencke, Carl Blydt, Åsmund Røe, Eivind Drabløs og Jonas Legernes, og på 2. laget løp Magnus Haug, Espen Loge, Henrik Agerup Kildahl, Andreas Huse, Marius Ihle Arnesen og Andreas Toftegård. Tidene ble henholdsvis 8,17 og 8,56.


Lotta i fight mot løperen fra Vidar
Ny annenplass til Tyrving ble det i kvinneklassen. Også i denne klassen var det spennende dueller mellom Sportsklubben Vidar og Tyrving, samt med BUL sitt lag i juniorklassen. Spenningen holdt seg helt til siste slutt. Lotta Legernes løp stafettens lengste etappe på i overkant av 1500m, og selv om det etter hennes eget sigende var null krefter igjen de siste meterene, løp hun et godt løp kun slått med fire sekunder av løperen fra Vidar. I mål var vi 6 sekunder etter Vidar-jentene. En fin gjennomkjøring for jentene var dette før neste lørdags Holmenkollstafett.

På Tyrvings lag løp Cecilie Gjersum, Kathrine Harsem, Ida Landgraff, Marte Holter, Lotta Legernes og Sara Meling.

Alle resultater og etappetider finner du ved på klikke her. (01.05.2005)


!