Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Snart er det Tyrvingleker!

Ved lunsjtider i dag passerte årets SpareBank 1 Tyrvingleker eventyrlige 4.430 starter fordelt på 1.375 deltagere! Tilsvarende tall i fjor var 3.600 og 1.200, så her snakker vi om mer enn 22% økning i antall starter. I tillegg er det påmeldt mer enn 120 stafettlag. Dette betyr at Tyrvinglekene i år kan opp i mer enn 5.000 starter totalt!

Det er tydelig at utvidelsen av stevneprogrammet har slått positivt ut. Tyrvinglekene har nå alle øvelser i Ungdomsmesterskapet og nesten alle øvelser i de Regionale Ungdomslekene står på programmet. Den utrolige veksten i deltagelsen dokumenterer den eksplosjonsartede aktivitetsøkningen i norsk friidrett og som tidligere nevnt har det vært en stor utfordring å få på plass tidsskjemaet. Vi er derfor i den uvanlige situasjon at mulighetene for etteranmelding er begrenset.

IL Tyrving har dessuten satt ny norsk rekord i stevnepåmelding. 150 tyrvingutøvere med til sammen 639 individuelle starter og 33 stafettlag er foreløpig påmeldt til stevnet. Basert på en liten sjekk "i markedet" antar vi Tyrving selv hadde den gamle rekorden med 118 deltagere fra i fjor. I tillegg er to av klubbens utøvere uttatt til E-cupen, én er tatt ut til juniorstevnet i Mannheim og et par gode utenlandsstudenter er fremdeles i eksil.



(13.06.2005)


!