Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Alle burde få en bukett røde roser!



TAKK FOR INNSATSEN!
Vi har lagt bak oss en strålende helg på Nadderud. Mange utøvere, rekordmange starter, mange strålende resultater i ulike øvelser, flott vær og blide deltakere - er vel en fin måte å oppsummere årets leker på.

På vegne av Tyrvinglek-komiteen ønsker jeg å takke hver og en av dere for stor innsats - på ulike arenaer - det være seg som deltaker, som funksjonær eller som dommer. Slik jeg hører kommentarer fra fjern og nær så har det vært en flott helg som man vil huske på en positiv måte i lang tid. Det er bare å si: TAKK!


Når det nå snart er to døgn siden det siste startskuddet smalt, har vi vel alle kommet litt ned på jorda igjen, og kanskje er litt av trøttheten forsvunnet. Jeg har i dag laget meg en fil som heter "tips til neste år". Denne helgen var det mange ulike oppgaver som ble gjennomført - og vi sitter igjen med forskjellige inntrykk og kanskje har vi også ulike meninger om forbedringsmuligheter. Jeg vil dere be om at dere som leser dette, tar dere tid til å sende meg noen ord - kall det gjerne ris og ros. Det er fint å samle erfaringene fra årets leker mens de ennå er ferske og ikke forsvinner i sommerferien. Tips og erfaringer tar vi med videre når vi etterhvert starter planleggingen av neste års arrangement. Dette kan mailes til tyrving@tyrving.idrett.no

Nok en takk for innsatsen - og god sommerferie! (21.06.2005)


!