Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Line nummer seks i sterkt felt

Line ble med den flotte tiden 2,10,89 nummer seks under kveldens finale på 800-meter. Etter et imponerende løp var Line helt oppe i kampen om bronsemedaljen, men måtte med stive ben se den glippe på oppløpssiden.

Vidars Alvilde Ossum dro av gårde fra start i solid tempo, mens Line la seg fornuftig inne ved listen litt lenger tilbake i feltet. Etter halvløpt løp lå line på sjetteplass, og passerte på 63,3. Med 250 meter igjen å løpe gikk Line ut for å passere Kristin Roset. Gloppenløperen klarte imidlertid å justere farten, og Line ble dermed liggende og spurte i andre bane gjennom hele siste sving. Selv om de nærmet seg både Pedersen og Ossum foran, ødela denne kraftanstrengelsen for Lines medaljesjanser. Line kom inn på sjetteplass, bare drøye sekundet bak meritterte Lisbeth Pedersen, som stakk av gårde med bronsen.

- Jeg var temmelig stiv på oppløpet, innrømmer Line. Det ble litt kaving fra 600 meter og inn, og det var rimelig urutinert å prøve å gå forbi i svingen på den måten. Hun var likevel fornøyd med løpet. - Det kjennes som om noe av spruten fra vårsesongen er tilbake i bena, smiler hun. - Det var ideelle forhold, og jeg hadde en god følelse under løpet. Med litt smartere løping og enda litt bedre form, skulle jeg virkelig vært med i kamp om medaljene, forteller Line. - Nå løper jeg i hvert fall 1500-meteren i morgen!

Det gleder vi oss til!

(20.08.2005)

Line på start Line på start

!