Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Nytt fantomløp av Line

Line fulgte opp gårsdagens sterke innsats på 800 med å ble nummer fire på 1500 meter. Tiden 4,28,97 er Lines nest beste resultat gjennom tidene. På vei til den flotte plasseringen la hun sterke løpere som Liv Miriam Nordtømme og Lisbeth Pedersen bak seg. I helgens to løp var Line til sammen bare 3 sekunder bak to bronsemedaljer.

Ragnhild Kvarberg fra Ren-Eng dro tidlig rett i tet, så det ble opp til resten av feltet å kjempe om medalje. Line la seg rutinert bakerst i hovedfeltet på førsterunden. Etter en litt rolig åpning ble tempoet øket kraftig på andrerunden, og Line passerte 800 meter på anstendige 2,24.

En runde før mål hadde line passert Lisbeth Pedersen, som senere brøt løpet, og Liv Miriam Nordtømme, og lå på en strålende fjerdeplass, helt i rygg på Ingvill Måkestad. Line fulgte på Ingvill helt frem til spurten, men manglet dessverre det lille ekstra som skulle til for å være med hele veien inn.

Den flotte fjerdeplassen er likevel Line fornøyd med. – Jeg mangler kicket som må til for å henge med Invill og Alvilde helt inn. Jeg må rett og slett skaffe meg en spurt, smiler hun etter løpet. – Det var likevel veldig gøy å være med her, og være med i medaljekampen helt inn mot mål. Kroppen kjentes helt fin ut, selv om det selvsagt ikke er optimalt med en 800-meter i bena, forteller Line.

- Jeg mangler også litt på psyken, innrømmer hun. - Hadde jeg vært litt tøffere i hodet skulle jeg ha vært med hele veien inn. Det er uansett veldig inspirerende å slå folk jeg aldri før har slått.

Og nå vil hun fortsette å konkurrere. – Jeg løper hvertfall Norway Games neste helg. Det er på tide å komme under 10 på 3000 meter. Og så hadde det vært gøy med en pers på 400 meter, innrømmer hun.

I den formen Line er i nå, skulle ikke det bli altfor problematisk.
(21.08.2005)

   

!