Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Christina med i friidrettsforbundets Elitegruppe

Christina ble mandag, som en av bare fire utøvere, uttatt til Norges Friidrettsforbunds Elitegruppe for 2006. Dermed utgjøres vår fremste landslagsgruppe av 25% Tyrving-utøvere! I tillegg til Christina består det gode selskap av velkjente navn som Marius Bakken, Susanne Wigene og Andreas Thorkildsen...

I friidrettsforbundets begrunnelse for uttaket heter det at Christina " i 2004 og 2005 har vært blant verdens beste juniorer (U20) på 100 m hekk. Vi ønsker å optimalisere betingelsene rundt Christina i 2006 for at hun skal løfte seg videre. Optimalisering hos oss skjer i elitegruppen. Hun er vurdert som junior og skal prestere i 2006 som junior. Vi ønsker å gi et signal om at unge utøvere, som er i verdenstoppen over tid som junior(U20) vil bli satset på".

Vår fremste løper er dermed rikelig belønnet for en flott 2005-sesong, der vi alle husker det fabelaktige sølvet fra JrEM som det store høydepunktet. Forhåpentligvis er Christinas skadeproblemer et tilbakelagt kapittel, slik at neste sommers Beijing-VM (U20) blir et høydepunkt; både for Christina, for Norge og ikke minst for Tyrving!

Gratulerer med uttaket!

(23.11.2005)

Christina slik vi er vant til å se henne; på seiersintervju! Christina slik vi er vant til å se henne; på seiersintervju!

!