Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Karlstad-tur

35 utøvere og et støtteapparat på 10 personer tilbrakte helgen i Karlstad i forbindelse med Gøtas Ungdomsspel. Konkurransen fant sted i Våxnäs-hallen like uten Karlstad. Tyrvings utøvere sto for mange gode prestasjoner - og ikke minst ble det mange nye personlige rekorder. Hvis du klikker på teksten som er markert med blått og strek under, så får du opp bilde.

Det ble en seier i konkurransen, og den var det Ingvild Drabløs som sto for da hun vant 600m for jenter 10 år. Ingvild løp på tiden 2,10,36 og var mer enn to sekunder foran nr. to på distansen. Ingvild var også på seierspallen i lengde, men da på tredjeplass etter et hopp på 3,51.

Emilie Mehre Førland og Therese Bache ble henholdsvis nr. to og nr. 3 på 60m hekk. Emilie tok annenplassen i 14-årsklassen etter et flott løp på 9,47. Therese ble nr. tre med tiden 9,46 i 15-årsklassen. I og med at Norge og Sverige bruker forskjellig avstand mellom hekkene for 14-årsklassen, var det en særdeles god prestasjon av Emilie. Hun løp sin egen personlige ned med fire tiendedeler – og det altså med for henne ny avstand mellom hekkene. – Litt annerledes synes jeg det var, sier Emilie etter løpet. Det gikk bra, men stegene måtte bli litt lengre enn det jeg pleier for å rekke fram til neste hekk. Også Therese satte ny personlig rekord i og med at hun løp åtte hundredeler raskere enn sist i Ekeberghallen.

Anders Emil Edwinson sier selv at så mye stavtrening i det siste har det dessverre ikke blitt. Kretsprosjektet i stav er flyttet fra Idrettshøyskolen til Lillestrøm, og det gjør det vanskeligere å komme på treningen. Anders Emil gjorde imidlertid en flott innsats likevel. Han ble nr. to i 17-årsklassen, og ikke minst var det gledelig at han satte ny flott personlig rekord med resultatet 3,54. Det var 14cm over tidligere personlig rekord som ble satt under UM i Moss i september.

Kaja Hellan og Amalie Iuel tok hver sin tredjeplass. Kaja hoppet 4,62 i 14-årsklassen i lengde og ble nr. tre. En personlig rekord og en flott prestasjon, spesielt når vi vet at svenskene ikke har satsfelt for 14-åringer, men måler fra planken noe som i Norge gjøres først når man er 15 år og eldre. Amalie ble også nr. tre i lengde for 12-åringer og hun hoppet 4,28.

De som er nevnt over, var utøverne fra Tyrving som var på seierspallen, men som nevnt var totalt 35 utøvere i sving i Våxnäs-hallen. Alle resultatene finner på IF Gøtas hjemmesider - klikk her.

Klikk på navnene her så får du opp flere bilder.

- Sara Garmann og Lea Grøsland.
- Per Johan Edwinson
- Malin Pettersen

Malin i kuleringen



Per Johan




Sara og Lea




Amalie på seierspallen - også i Karlstad




Meget bra hoppet, Kaja






Jannicke Silseth Eide og Anders Emil i et avslappet øyeblikk





Therese og Emilie




Ingvild sammen med Therese Bache og Alexandra Grønnerød








Våxnäs-hallen (31.01.2006)


!