Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

To gull i NM

Helgen 18-19. februar ble det arrangert NM innendørs i Stangehallen. På lørdag hadde Tyrving totalt tre utøvere i aksjon, og det resulterte i en gullmedalje, en sølvmedalje og en fjerdeplass. På søndagen ble det igjen medaljer til våre utøvere - denne gang en gull og to sølvmedaljer.

SØNDAG
Ikke uventet vant Christina Vukicevic 60m hekk for kvinner. Hun løp på tiden 8,52. Christine Lia kom også til finalen, men dessverre måtte hun bryte løpet etter å ha hatt tredje beste tid i forsøket. Mia tok en sølvmedalje i lengde uten tilløp for kvinner junior. Hun hoppet 2,64 og var med det 16 cm bak vinneren, Oda Utsi Onstad. Vår andre sølvmedalje denne dagen kom i høyde uten tilløp for menn junior, og det var 16 år gamle Kristoffer Rødvei som tok denne medaljen. En meget god debut for Kristoffer - det var første gang han deltok i en friidrettskonkurranse! Kristoffer hoppet 3,01 og var kun 5 cm fra gullmedaljen. Svensken som hadde det lengste hoppet i klassen deltok ikke i NM. Morten Haave ble nr. fem i lengde uten tilløp for menn senior med resultatet 3,14.

LØRDAG
Mia Haave vant høyde uten tilløp for kvinner junior. Hennes resultat ble 1,41 - noe hun klarte i første forsøk på den høyden. Hun var 3 cm foran nestemann - og 3 cm over sin tidligere personlige rekord satt på klubbhuset i desember ifjor. Line Tveter løp 1500m og tok der en sølvmedalje. Tiden ble 4,39,40 og hun var omlag 10 sekunder fra gullet som ble vunnet av Kristine Eikrem Engset fra Tingvoll. Morten Haave var Tyrvings tredjemann i sving på denne lørdagen. Han hoppet 1,67 i høyde uten tilløp og ble med det nr 4 i menn senior. Det var Thomas Mellin Olsen fra Gular som vant med resultatet 1,74. Morten hadde samme resultat som tredjemann, men i og med at han gikk over høyden i tredje forsøk og konkurrenten klarte høyden i andre forsøk, ble det altså utenfor seierspallen denne gang for Morten. (20.02.2006)