Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Hei alle som elsker å kaste


Hei alle som elsker å kaste ball, snøball, håndball, stein eller rett og slett spyd

Tyrving er så utrolig heldige å ha mange aktive som elsker å kaste spyd. Her er det mange flotte jenter og gutter som trener ivrig.

I dag er det ca 15 jenter og gutter som synes spyd er en utrolig flott øvelse og det gjør at vi har et flott miljø.

Utøverne har trent bra i hele vinter inne i klubbhuset og nå når sommeren er kommet kaster vi på Nadderud Stadion.

I slutten av april hadde vi en utrolig morsom spydsamling på Klubbhuset. Kasterne tok med seg soveposen og treningstøyet og var der fra fredag til lørdag. Fredagen ble brukt til å ha det hyggelig med ballspill, lek og moro. Lørdag morgen kom Pål Berntsen på besøk. Da var det trening fra kl. 10 til 14 ute på Kalvøya. Alle var enige om at dette var en utrolig spennende og nyttig trening. Her fikk alle mange flotte øvelser og et par småting å jobbe med. Kalle var sammen med barna fra fredag til lørdag.

Vi vil legge ut en oversikt over stevner hvor det er kastøvelser for Oslo, Akershus og Buskerud. Den vil bli lagt under kast, en undermeny under treningsgrupper.

Målet vårt er å få flere til å begynne å kaste spyd samt å ta vare på de utrolige flotte utøverne vi allerede har. Vi ønsker å få til en gruppe med gutter og jenter som har det gøy og som har lyst til å være med å kaste spyd.

Har du lyst til å være med på laget ?????

(24.05.2006)


!