Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

UM


Ungdomsmesterskapet i Byrkjelo er neste store friidrettsbegivenhet. Se informasjon under. Husk at det er utlevering av t-skjorter og gensere på Nadderud onsdag kl. 18-19. Tøysalg. UM's hjemmesider finner du her.

Vi ser fram til en hyggelig tur til Byrkjelo, som er ei bygd i Gloppen kommune i Nordfjord. Vi kjører buss sammen med Tjalve. Trolig går turen gjennom Gudbrandsdalen og om Stryn oppover. Hjemturen går over Sogn og Hemsedal.

Avreise med buss fra Kadettangen torsdag 24. august. Frammøte kl. 10.00. Det vil bli pauser underveis. Ta med matpakke.

Hjemreise umiddelbart etter stevneslutt søndag.

Vi bor på Reed camping som ligger ved Breimsvatnet. Hyttene her har varierende standard og utstyr. Alle må ha med sengetøy.

Mat

Torsdag spiser vi middag på Rekroa når vi kommer fram (ca. kl. 19.00). Fredag spiser vi på Gordon hotell kl. 20.00. (Gangavstand fra campingplassen). Lørdag spiser vi middag på stadion. Matkuponger vil bli utlevert. Frokost lager vi på campingplassen. Anledning til å smøre matpakke.

Antrekk

I konkurransene brukere alle utøvere Tyrvings konkurransedrakt .På seierspallen brukes Tyrvings overtrekksdress, både jakke og bukse. Tøyet skal ha påsydde sponsormerker.

Aktiviteter

Bading. Det er mulig å bade i Breimsvatnet, men noe kaldt vann må forventes. På Byrkjelo camping er det basseng der en kan bade for kr. 40 pr dag. (Åpent 10.00-20.00) Lørdag kl. 20.00. Konsert i Byrkjelo med bl.a. Håkon Njøten.

Husk å ta med: treningstøy, konkurransetøy, regntøy, evt. badetøy, toalettsaker, håndklær, sengetøy eller sovepose (se egen oversikt), matpakke til turen.

Jofrid og Jo er hovedledere på turen. Vi forutsetter at alle deltakere retter seg etter beskjeder fra lederne og gjør spesielt oppmerksom på at alkohol ikke er tillatt på Tyrvings turer. Dette gjelder både utøvere og ledere/foreldre. Vi minner om IL Tyrvings reglement. De utøverne som ikke har undertegnet dette, må gjøre det før avreise. Reglementet er vedlagt. Send det i undertegnet stand til Tyrvings fax 91967847 hvis det ikke er levert tidligere.

Hvis utøverne ønsker å oppholde seg andre steder enn på Reed camping eller Byrkjelo stadion / Byrkjelo sentrum, må det meldes fra til lederne.

Vel møtt til en hyggelig tur!

(23.08.2006)

   

!