Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Mot rekord i mesterskapskvalifiserte?


Tyrving har de siste årene vokst kolossalt i topp og bredde. Aldri har vi hatt så mange deltagere i UM som i fjor, og det er stadig flere som kommer seg videre til junior-NM og sogar til senior-NM. I øyeblikket er det ingen andre klubber som har så mange kvalifiserte til UM i Kristiansand 24.-25. august, som oss. En rask gjennomgang av statistikken for 2006 viser at vi har 37 UM-kvalifiserte, mens BUL, som har dominert disse årsklassene så lenge noen kan huske, foreløpig bare ser ut til å ha 30.

For ordens skyld minner vi i denne anledning om at mens det er kvalifiseringskrav til utendørs-UM, er det fritt frem for alle i innendørs-UM (og -NM). Altså - alle som trener og er i klassene 1985-1992 kan delta i UM på Stange 26.-28. januar.

Til junior-NM (15-22 år) er det foreløpig 21 kvalifiserte. Det virker realistisk å klare minst 25, kanskje nærmere 30, før startskuddet går i Tønsberg fredag 3. august. Til NM i Askim (15 år og eldre) uken etter, er det foreløpig 12 kvalifiserte, men også her må det ligge an til en økning. Får vi Stig Vervik Ellingsen og Lissie Mo på bena til den gang, skal vi vel ha 16-17 kvalifiserte!

Hvis du finner feil i listen vi har satt opp, ber vi om at du sier fra til Jo så fort som mulig. Vi kommer til å være på pletten med rosende omtale hver gang noen klarer et krav utover sesongen.

Husk at innendørsresultater på 100 meter og i tekniske øvelser som høyde og stav, kan benyttes som kvalifiseringsresultater til utendørsmesterskapene. Hvis det er nok sand i lengdegropen, kan også lengde- og trestegresultater innendørs benyttes. I kule kan man kvalifisere seg innendørs hvis det benyttes utendørskule.

Lykke til med kvalifiseringsresultatene - la oss sette preg på alle mesterskapene i år - både i volum og i kvalitet!

(04.01.2007)


!