Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Mange pers'er


Det ble mange gode resultater og veldig mange ”pers`er” på Ekeberg og i Skedsmohallen da rundt 70 utøvere fra Tyrving deltok på nasjonale stevner og KM 19. og 20. januar.



Dette var to av de første stevnene i innendørssesongen, og oppslutningen fra små og større tyrvinger var veldig bra. Resultatene lover også godt for resten av sesongen.
  • Her kan du se resultatene fra fredagens stevne.
  • Her kan du se resultatlistene fra lørdagens stevne.

Her er et par bilder fra Skedsmohallen.

(22.01.2007)

Her er bare noen av tyrving-utøverne som satte personlige rekorder i det nasjonale stevnet i Ekeberghallen fredag og Skedsmohallen lørdag, der rundt 260 deltok fra mange klubber i distriktet. Her er bare noen av tyrving-utøverne som satte personlige rekorder i det nasjonale stevnet i Ekeberghallen fredag og Skedsmohallen lørdag, der rundt 260 deltok fra mange klubber i distriktet.
Det var første gang på stevne for Sara Finnena i 10-års klassen i Ekeberghallen 19. januar. Det var morsomt å være med, sier Sara, som også deltok i Skedsmohallen dagen etter. - Jeg likte høyde og kule best, sier Sara, som begynte i Tyrving sist høst. Det er nå over 100 jenter og 60 gutter mellom 10 – 14 år i klubben. Det var første gang på stevne for Sara Finnena i 10-års klassen i Ekeberghallen 19. januar. Det var morsomt å være med, sier Sara, som også deltok i Skedsmohallen dagen etter. - Jeg likte høyde og kule best, sier Sara, som begynte i Tyrving sist høst. Det er nå over 100 jenter og 60 gutter mellom 10 – 14 år i klubben.

!