Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Info til deg som skal til UM


UM nærmer seg og her kommer litt informasjon til dere som skal være med.

Tidsskjema og informasjon til deltakerne er lagt ut på hjemmesiden til Hedmark friidrettskrets (www.hofik.no). Dere er selv ansvarlig for å sette dere inn i denne informasjonen og også sørge for avkryssing en time før hver øvelse. Husk også at hvis dere har krysset der av på en øvelse, kan dere ikke ombestemme dere etter at oppropsfristen (1 time) har gått ut. Hvis dere blir kvalifisert til finaler, må dere også stille til start. Hvis ikke risikerer dere å bli utestengt fra resten av stevnet.

Overnattingen er på Rica Hotel. Dere er stort sett fordelt på to- og tremannsrom. Hotellet har fått liste over romfordelingen. Fredag kveld er det bestilt middagsbuffet på hotellet fra kl.21.00. Annen drikke enn vann betaler den enkelte direkte. Lørdag kveld er det utøvertreff på Tingvoll (600m fra Stangehallen). Det serveres Taco og Tyrving har forhåndsbestilt billetter til alle utøvere + ledere. Frokost spiser vi på hotellet fra kl.07.00 lørdag, 07.30 søndag. Matpakker kan smøres. Alle som ønsker matpakker melder fra til Jofrid eller Heidi. Dette gjelder også for foreldre/søsken. For disse koster matpakken kr.50,-

Antrekk på stevnet. Alle som skal konkurrere stiller med Tyrvings konkurranse-drakt. (Vi vet at noen få mangler denne). I hallen brukes dessuten Tyrvings t-skjorte og ved behov Tyrving-genser.

Transport til/fra stevnet. Hvis det er noen som mangler skyss oppover, kan dere ta kontakt med Heidi eller Geir, så vet de kanskje om noen som har ledig plass i bilen. Alle foreldre som kjører hjem fra Stange lørdag eller søndag må forhøre seg om noen trenger skyss. Det samme gjelder transport mellom hallen og hotellet.

Betaling. Kun drikke til middagen betales direkte. Tyrving får faktura fra hotellet for rommene, middagsbuffeten og evt. matpakker. Kirsten sender ut beskjed om hva den enkelte skylder. For utøverne er egenandelen kr. 250,- for en natt, 350,- for to netter.

Reiseledere på turen er Heidi Hvistendahl ( hei-hv@online.no, tlf. 41291263) og Geir Reehorst ( geir.reehorst@bbs.no, tlf. 91177895).

Lagleder på stevnet er Jofrid Holter ( jofrid.holter@jbi.hio.no, tlf. 97591542)

.

Vel møtt i Stangehallen!

(25.01.2007)


!