Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Capus - ny samarbeidspartner


CAPUS er ny samarbeidspartner for friidrettsgruppa i Tyrving. Husk å sy på logo-merket på overtrekksdrakten. Merket skal sys rett under adidas-merket.

Les her mer om hvordan Capus presenterer seg selv:

Capus Executive leverer tjenester rettet mot medarbeidere i leder- og spesialistposisjoner både i privat og offentlig sektor, vi løser oppdrag over hele landet. Executive Search - en systematisk planlagt og gjennomført prosess for å identifisere og vinne interesse hos spesielt egnede kandidater til din organisasjon. Våre medarbeidere har høstet betydelig erfaring gjennom flere års arbeid som rådgivere for ledere i Norge. Vi benytter en gjennomarbeidet metode for å identifisere de beste talentene i markedet og vi jobber for bedrifter som erkjenner den menneskelige kapitalen som den viktigste faktor for å skape en vinnerkultur med evne til å nå de mål organisasjonen jobber mot. Vår metode gjør oss bransje og geografisk uavhengige.Vårt nettverk er særlig sterkt blant ledere og spesialister i 30-50 årene.
Capus Executive har et felles mål i alle våre tjenester:

”Vårt mål er å gjøre deg til en bedre leder”

Capus Executive er en del av HR-gruppen Capus. HR-Gruppen Capus består av Capus Bemanning, Capus Executive, Capus Omstilling og Capus Management for Hire. Selskapet er en sammenslutning av kompetanse innen fagområdet Human Resource Management som tilbyr konsulenttjenester innen rekruttering, bemanning, nedbemanning, personalstrategi, teambuilding og karriererådgivning.

For mer informasjon om Capus besøk vår hjemmeside på www.capus.no

(26.01.2007)

   

!