Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

5 gull og 1 bronse i NM innendørs

Mia Haave (16) hadde en flott helg i Stangehallen under årets Norgesmesteskap innendørs. På lørdag vant hun både høyde uten tilløp (KJ) og tresteg (KS). I h.u.t. hoppet hun 1,38 og vant med tre cm foran nummer to. Mia hadde ingen riv før listen ble lagt på 1,35. På den høyde rev hun to ganger og det samme gjorde hun på 1,38. Hun klarte ikke 1,42 så hennes resultat ble altså 1,38. I tresteg hoppet Mia 12,69 og var 70 cm foran andremann. Søndag deltok hun i lengde uten tilløp - og kunne innkassere en ny seier der. Hennes resultat ble 2,67. Tre NM seire er sterkt - og vi gratulerer Mia - og selvsagt også de andre Tyrving-utøverne med fine resultater.

Kristoffer Rødvei (18) vant høyde uten tilløp for menn junior med resultatet 1,60. Etter ordinær konkurranse var det helt likt mellom Kristoffer Paul Redford fra Tjalve - begge hadde 1,55. Deretter ble lista lagt opp på 1,60. Dette klarte Kristoffer i første forsøk og når da Paul rev, ble Kristoffer norsk mester. I lengde uten tilløp på søndag hoppet Kristoffer 3,02 og ble med det resultatet nr. fire.

Morten Haave (21) vant også høyde utent tilløp i klassen menn senior. Morten hoppet 1,67. Også i denne klassen var det "uavgjort" etter ordinær konkurranse så det måtte omhopping til mellom Morten og Joakim Wiborg fra Herkules. Denne duellen avgjorte unge Haave til sin fordel, og vant klassen. Med resultatet 3,08 ble Morten nr. 11 i lengde uten tilløp.

Tine Teigene Dalen (17) fortsetter å imponere på 60m hekk med høye hekker. Denne gangen løp Tine på 8,74 og tok en bronsemedalje på øvelsene- forøvrig hennes første norgesmesteskapsmedalje for seniorer.

Andre Tyrving-utøvere som var i aksjon under mesterskapets første dag, var 60m-løperne Christine Lia, Magne Skovli og Per Kristian Lundefaret. Christine løp på 8,21, Magne ble diskvalifisert og Per Kristian løp på 7,94. Ingen av dem kom til finalen. På søndag stilte ikke Christine på 60m hekk - angiveligvis på grunn av skade.