Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Info om Tyrvings Bamsetur


Bamseturen er mindre enn to uker unna, og nok en gang er det en stor Tyrving-tropp som stiller til start i Bamselekene 14. og 15. mars. Informasjon om Bamselekene kan du etterhvert se på www.hofik.no Her kan du se informasjon for deg som skal være med på Tyrving-turen:

AVREISE lørdag 14 mars kl. 0700 fra Tyrvings klubbhus på Kadettangen i Sandvika. Fremmøte kl. 0645 – vi må kjøre presis kl. 0700! Første øvelse starter kl. 1000.

RETUR fra Stangehallen etter siste øvelse søndag kveld. Vi antar ankomst klubbhuset på Kadettangen kl. 2130-22.

BETALING for turen må gjøres snarest. Prisen er kr 700 for utøver og kr 800 for andre. Tyrvings kontonummer er 9235.17.25747.

PRISEN INKLUDERER overnatting på Vikingskipet Motell og Vandrerhjem i Hamar, transport, middag lørdag kveld, frokost søndag morgen og matpakke (du smører selv ved frokosten). Det er IKKE nødvendig å ta med sengetøy og håndkler.

MAT uten det som er nevnt her, må du selv dekke. Vi anbefaler sterkt alle å ha med en stor matpakke for hele lørdagen. Det blir en lang dag i hallen, og behov for både mat og drikke. Det er kiosk i Stangehallen så ta med litt penger hvis du ønsker å kjøpe noe der.

TYRVING-TØY kan kjøpes mandag 9. mars kl.18 til 19 på Nadderud stadion. Utsalget er i det gamle garderobebygget - på motsatt side av overbygd tribune.

FORELDREGENSER anbefaler vi sterkt alle foreldre å kjøpe. Den koster kr 100 og selges mandag 9. mars på Nadderud. Det er ikke bare utøverne som skal vise hvilken klubb de kommer fra!

TIDSSKJEMA for lørdag og søndag er ikke klart ennå, men vil bli lagt ut på www.tyrving.no straks det foreligger. Husk å krysse av på oppropslistene seneset en time før øvelsesstart. Nye utøvere vil få ”opplæring”.

STAFETTLAGENE vil bli lagt ut på www.tyrving.no noen dager før Bamslekene.Vi regner med at alle har lyst til å løpe stafett. Det er litt av en kabal å sette opp alle våre stafettlag, så regn med at det kan bli endringer på lagene!

OPPFØRSELEN forutsetter vi selvsagt er på topp når Tyrving-utøvere er på tur. Da får vi alle en veldig hyggelig Tyrving-tur!

TYRVINGS REGLEMENT må underskrives av alle tur-deltakere før avreise fra Kadettangen. Reglementet vil bli sendt i epost onsdag.

REISELEDER på turen er Kirsten Larsen (tlf. 91854384) - kirsten@tyrving.no. Ta kontakt hvis du har noen spørsmål.

(03.03.2009)


!