Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Info om kretsens Bamsetur


AVREISE fredag 16 mars kl. 1715 fra Tyrvings klubbhus på Kadettangen. Fremmøte kl. 1700.

RETUR fra Stangehallen etter siste øvelse søndag kveld. Vi antar ankomst klubbhuset på Kadettangen kl. 2130-22.

BETALING for turen har heldigvis de aller fleste gjort. De som ikke har ordnet det må gjøre det med en gang! Prisen er altså kr 400. Tyrvings kontonummer er 9235.17.25747.

PRISEN INKLUDERER overnatting på Stange v.g.skole, transport, kveld fredag, frokost/lunsj og middag lørdag og frokost/lunsj søndag. Husk å ta med sovepose og liggeunderlag + håndkler.

MAT uten det som er nevnt her, må du selv dekke. Det er kiosk i Stangehallen så ta med litt penger hvis du ønsker å kjøpe noe der.

TYRVING-TØY OG PIGGSKO:

Vi venter ennå på å få på lager Tyrving-tøy som vi har bestilt. Vi har imidlertid gensere, t-skjorter (to typer), singletter, diverse konkurransetøy osv. Ta en tur innom klubbhuset onsdag 14. mars – i forbindelse med hopp-uten-tilløp-stevnet. Det blir salg der fra kl. 1730 til 1900. NB – det vil IKKE bli mulighet til å kjøpe Tyrving-tøy før bussavgang fredag!!!

Når det gjelder piggsko og joggesko, så anbefales det en tur til Løplabbet i Sandvika. Der får Tyrving-medlemmer 20% rabatt fra 14 til 17 mars. I tillegg vil det være halv pris på utvalgte modeller. Husk å si at du er Tyrving-medlem!

FORELDREGENSER anbefaler vi sterkt alle foreldre å kjøpe. Den koster kr 150 og kan selges på onsdag på klubbhuset. Det er ikke bare utøverne som skal vise hvilken klubb de kommer fra!

TIDSSKJEMA for lørdag og søndag er ny lagt ut på www.tyrving.com Husk å krysse av på oppropslistene seneset en time før øvelsesstart. Nye utøvere vil få ”opplæring”.

STARTNUMMERET må IKKE brettes. Det gjelder for start i Bamselekene og i alle andre friidrettskonkurranser.

OPPFØRSELEN forutsetter vi selvsagt er på topp når Tyrving-utøvere er på tur. Da får vi alle en veldig hyggelig Tyrving-tur!

(13.03.2007)


!