Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Viktig melding til deg som er 15 år og eldre!


NY TYRVING-SUKSESS UNDER UM OG NM BANESTAFETTER PÅ OSTERØY 26.-27. MAI ?

Tyrving tok godt for seg av medaljene under fjorårets mesterskap i Stavanger, og satser nå hardt på å gjenta suksessen denne sommeren. Vi planlegger derfor tur til årets mesterskap på Osterøy i nærheten av Bergen. Vi har bestilt overnatting og vurderer nå ulike transportmuligheter. Vi reiser sannsynligvis fredag 25. på ettermiddagen med buss. Hjemreise søndag etter at stevnet er slutt.

I NM stafetter konkurreres det i følgende klasser:

  • UM (15-16 år)
  • Junior
  • Senior


Innbydelsen finner du ved å klikke her.

Alle i årsklassene 1992 og eldre som er i solid trening, er aktuelle kandidater til å delta. Vi tar det for gitt at alle ønsker å kvalifisere seg for minst ett av lagene. De beste løperne skal delta på toppede lag som Tyrving vil forhåndsnominere, med stor interesse vil vi melde på flere lag.

For å kunne få oversikt over hva vi trenger av hotell og transport, må vi vite hvem som ønsker å delta på turen. Meld derfra fra til Jofrid Holter - mail: jofrid.holter@jbi.hio.no innen tirsdag 27 mars. De som vet at de er forhindret fra å delta, må også melde fra. Alle som har kontrakt med Tyrving skal delta med mindre de er skadet og derfor ikke kan delta.

Her kan du sjekke hvem som er meldt på - og hvem som ikke kan være med. NB - husk at lagene først vil bli tatt ut etter at vi har påmeldingslisten klar, så påmelding er ingen garanti for deltakelse. Vi satser imidlertid på at det blir (veldig) mange Tyrving-lag på startstreken på Osterøy!

Stafetthilsen Jofrid og Jo

(20.03.2007)

   

!