Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

En kald Tyrvingstafett


Ny løype-rekord i fuktig sesongdebut på Kalvøya



Hele 18 Tyrving lag var i aksjon på årets Tyrvingstafett. Ingen lot seg skremme av at værgudene ettertrykkelig hadde bestemt seg for å minne oss på at Friidrett en utendørsidrett. I jenter klasse 15–19 satt 1. laget ny løyperekord i kulda!

I klassen Jenter 10- 14 år stilte hele 10 Tyrving lag på startstreken. Mange nye Tyrvingere har kommet til i denne klassen, og vi kan trygt konstatere at her ”gror det godt”. Alle gjorde en flott innsats, og det ble løpt så søla skvatt. Resultatmessig var det 1. laget, med Johanna Gateman, Ester Jansson, Ingrid Nicolaisen, Nora Sundby og Ingvild Drabløs som hevdet seg best. De løp inn til en 2. plass, kun slått av Urædd som ledet fra start til mål i denne klassen.

I Gutter 10- 14 hadde Tyrving med 3 lag. Her var det hard konkurranse og fin innsats. Beste guttelag i denne klassen havnet på 5. plass.

I de to eldste klassene (15-19) ble det løpt uhyre raskt til å være en kjølig vårdag. Line Skjervnheim Gilhuus, Heidi Hessan Næss, Marte Holter, Mari Hauge og Emilie Mehre Førland knuste konkurrentene og satt attpå til ny løyperekord! I gutteklassen ble det også levert strålene innsats. Dette ble belønnet med gull til Peder Holm, Eirik Reehorst, Henrik Gateman, Ivar Landgraff og Pål Idar Christiansen.

Dette lover godt for sesongen. Tyrving utøverne er absolutt i rute, og vi kan se frem til mange flotte friidrettsopplevelser i utesesongen 2007, som herved erklæres for åpnet!

Alle resultatene ser du ved å klikke her og deretter åpne vedlagte pdf-fil.

(22.04.2007)

Annenplass i J10-14 år ble det på Ester, Ingrid, Nora, Johanna og Ingvild Annenplass i J10-14 år ble det på Ester, Ingrid, Nora, Johanna og Ingvild

!