Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Årets største - for utøvere og foreldre!


DnB NOR Tyrvinglekene er friidrettsgruppas viktigste stevne. I 58 år har vi arrangert lekene, og årets leker finner sted 6.-8. juni på Nadderud stadion. I fjor deltok det om lag 1700 utøvere – og dette var Norges største friidrettsstevne gjennom tidene! Vi håper selvsagt at årets stevne blir like stort!

Som ifjor starter DnB NOR Tyrvinglekene kl. 1100 på fredag, og beregnes ferdig kl. 16. Grunnen til dette er at Bislett Games arrangeres samme dag, og vi ønsker at alle utøvere og foreldre skal få mulighet til å se verdenstoppene i aksjon på Bislett. Flere av fredagens finaler på Tyrvinglekene vil finne sted på Bislett i forkant av Bislett Games.

Helgen 6.-8. juni er helgen hvor vi alle møtes på Nadderud stadion – som utøvere eller som funksjonærer. For å kunne avvikle lekene på en skikkelig måte er vi avhengige av meget stor dugnadsinnsats. Dugnadsjobbing under DnB NOR Tyrvinglekene er som tidligere år obligatorisk for foreldre til aktive utøvere. Hver familie må stille på minst fem økter – med andre ord: Sett av hele helgen!

Vi inviterer alle funksjonærer til is og jordbær på Nadderud stadion torsdag 5. juni kl. 1800. Der blir det informasjon om de ulike arbeidsoppgavene, samt tilrettelegging for helgens stevne.



(30.03.2008)


!