Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

41.04 av Camilla Norbye


1.dag i Norsk Spydgalla 2007 ble svært hyggelig sett med Tyrving-øyne! Moro for utøverene å møte gamle og nye OL-helter, og når man i tillegg får til et vellykket kast selv er dagen perfekt.

I slutten av april i år spådde Jo Nesse at en av jentene kom til å kaste over 40 meter i løpet av sesongen. Samtidig ble det nevnt at ingen kvinnelig utøver i Tyrving har kastet over 40 m på 20 år! Camilla Norbye brøt 40-meters grensen på 1. dag av Norsk Spydgalla, og det med god margin. Hun kastet flotte 41.04! Med dette kastet slo hun sin egen klubbrekord med 2 meter - den satte hun i Gøteborg tidligere i sommer.

Marius I. Arnesen hadde også en god dag. Han forbedret sin personlige rekord med 4 m med sitt kast på 36.34. Kun 1 1/2 m igjen til klubbrekorden i gutter 13.

Trine Anderberg Toft, Ida Nesse og Clara Hellan Larsen var også med på spydgalla'n. Trine var med på prikk-kasting mot blandt annet Andreas Thorkildsen og Egil Danielsen. Begge OL-heltene var litt mer treffsikre enn Trine i dag, men de har jo også litt mer erfaring.

Hyggelig var det også at det møtte opp en ny Tyrving-gutt. Vegard (10) var med på spydkasting for første gang. Han kastet drøye 13 1/2 m. I liten ball hadde han flere kast rundt 30 m, så her har vi nok et tilskudd til kastgruppa.

(28.07.2007)

Camilla og Andreas Camilla og Andreas

!