Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Totalvekst - ny samarbeidspartner


Tyrvings friidrettsgruppe har inngått en 3-årig samarbeidsavtale med Totalvekst. Totalvekst er et økonomisk rådgivningsfirma som tilbyr sine tjenester til privatpersoner og investeringsselskaper i Norge. Fra sine lokaler på Bekkestua har de Bærum som sitt lokale nedslagsfelt, og har funnet Tyrving som en interessant partner. Avtalens struktur er slik at Totalvekst betaler et fast årlig beløp til klubben. Avtalen er gjort for en 3-årsperiode gjeldende fra Juli 2007. I avtalen ligger det at klubbens utøvere skal bære Totalvekst`s logo på konkurransedraktens overdel. Dette kommer vi tilbake til så snart merkene er klare.

Som en del av avtalen skal Tyrvings friidrettsgruppe legge til rette for at Totalvekst kan invitere utøvernes foresatte til informasjonsmøter. Tyrving vil også gjøre medlemsregisteret med telefonnummer tilgjengelig for Totalvekst. Dette gjelder imidlertid ikke medlemmer eller foresatte som reserverer seg mot dette. Vi vil således be de som ikke ønsker å bli kontaktet av Totalvekst for informasjonsmøter eller personlige rådgivningsmøter om å svare på dette til Tyrving med navn og adresse innen 15. September einadrab@online.no.

Totalvekst`s logo med direkte link vil legges inn på klubbens hjemmeside.

Vi i styret håper både friidrettgruppen samt medlemmer og foresatte får en positiv nytte av samarbeidet med Totalvekst, og håper på en positiv holdning til vår nye partner.

(28.08.2007)

   

!