Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

KAKESALG - I GOD TYRVING-TRADISJON!


Friidrettsgruppen i Tyrving holder fast ved tradisjonene og for 15. året på rad er det tid for før-julssalg. Som de siste årene blir det kakebokser som skal selges. Alle skal jo ha kaker til jul, så vi regner med at dette blir en lett salgsartikkel. Utsalgspris pr. kakeboks er kr 50, og det er mulig å velge mellom 4 forskjellige sorter: Doble sjokoladeflarn, pepperkakehjerter, sjokoladeboller og "Bestefars favoritter".

Opplegget blir det samme for tidligere år:

Hver utøver skal selge minimum 12 kakebokser. Det er ennå en stund igjen til jul, men det kan være lurt å være tidlig ute for å ta opp bestillinger hos familie, naboer og venner. Det er sikkert mange som ønsker å slippe kakebaking før jul!

I utgangspunktet tenker vi oss at hver utøver selger tre av hver kaketype. Dersom du ønsker å endre sammensetningen, må du sende en mail om det til kirsten@tyrving.no snarest.

Dersom det er flere enn en utøver i en familie, må familien selge:
  • Ved to utøvere: Totalt 18 kakebokser.
  • Ved tre eller flere utøvere: Totalt 22 kakebokser.


For de av dere som har lyst til å selge flere enn de ovennevnte kakeboksene, er det muligheter til å tjene noen kroner, i og med at du selv får kr 10 pr. kakeboks som du selger utover det obligatoriske antallet. Det er viktig at du gir beskjed snarest og senest innen 25. oktober – på mail til kirsten@tyrving.no om hvor mange kakebokser du ønsker å selge utover de første tolv boksene.

Dersom du ikke har anledning – eller lyst - til å selge kakebokser, kan du betale kr 400 for 12 kakebokser. På den måten slipper du salget, men bidrar likevel med midler til Tyrvings aktiviteter. Dersom du ønsker å betale og ikke selge kakebokser, må det betales innen 25. oktober, slik at vi ikke bestiller for mye. Tyrvings kontonr. er 9235.17.25747. Ellers er det betaling ved henting av kakeboksene.

Dersom det er flere enn en utøver i en familie, må familien – dersom man ikke vil selge kakebokser - betale:
  • Ved to utøvere: Totalt kr 650.
  • Ved tre eller flere utøvere: Totalt kr 800.


UTLEVERING AV KAKEBOKSENE ER FRA GARDEROBEBYGGET PÅ NADDERUD STADION

  • LØRDAG 7. NOVEMBER KL. 15-17.
  • SØNDAG 8. NOVEMBER KL. 16-17..


DET BLIR SERVERING AV GLØGG OG PEPPERKAKER – OG SELVSAGT KAN MAN KJØPE TYRVING-TØY.

Ta kontakt med Einar Drabløs - Tlf. 99114952 - hvis du har noen spørsmål.

(21.10.2009)

   

!