Poengoversikt etter 78 øvelser:

1. IL Tyrving - 217 poeng

2. Asker SK - 157 poeng

3. FIK Orion - 100 poeng

Som dere ser holder Tyrving en suveren ledelse etter dag 1 av Bamselekene. Så hvor skal vi begynne? Vi kan jo ta for oss klubbrekordene som har blitt satt (gjelder innendørs klubbrekorder):

• Mari Drabløs vant 600 meteren i jenter 10, med 2.04,52. Den gamle klubbrekorden var satt i desember 2007. Klubben fikk forresten også seiere i jenter 12 (Ingvild Drabløs), jenter 13 (Leah Røste), jenter 18/19 (Marte Holter) pluss diverse andre pallplasseringer.
  • Astrid Råd Valderhaug vant høyde jenter 13 med 1,52. Ny klubbrekord med 1 cm, og hun tok rekorden fra Mia Haave. Anna Synøve Haldar Holen tok tredjeplass.
  • Ida Planke Berg var med i samme konkurranse, men hun er ett år yngre og da var jo en 5.plass bra. Det var tangering av hennes egen klubbrekord med 1,40.
  • Henrik Gateman tok en ny klubbrekord på 600 meter, der han har opptil flere fra tidligere år. 1.27,37 holdt til 5.plass i gutter 17.

I tillegg var det en rekke gode plasseringer - det er ikke for ingenting at Tyrving leder på antall poeng etter første dag.

Resultatene på 4x100 meter stafett kan også nevnes. I stafetten jenter 10-12 tok Tyrving-lag plass nummer 1, 5, 6, 7, 8, 10 og 11. På vinnerlaget løp Ingvild Drabløs, Ingrid Nicolaisen, Elise A. Janson og Ida Planke Berg. I 13-14-årsklassene tok Tyrving 2.plass for gutter og 5.plass for jenter.