Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Ut på tur i juni


Vi gjentar informasjon om Tyrvings reisemål i juni som er tur til Veidekke-lekene på Lillehammer og VU-spelen i Gøteborg. Mottatte påmeldinger ser du også. Husk at påmeldingsfristen nærmer seg!

VEIDEKKELEKENE, LILLEHAMMER

Et av Norges største friidrettsstevner finner sted på Lillehammer fra torsdag 19. til søndag 22. juni. For Tyrving-utøvere som skal være med på Veidekke-lekene har vi tilbud om fellesopplegg fra fredag til søndag. Tilbudet omfatter overnatting og bespisning. Overnattingen vil være på Birkebeineren Motell, i gåavstand banen. Den enkelte utøver må selv ordne transport til/fra Lillehammer. Prisen er kr 800 og inkluderer: Overnatting fra fredag til søndag, frokost, enkel lunsj, middag fredag og lørdag.

Påmelding ved å sende en mail til tyrving@tyrving.idrett.no senest 20. mai. Merk at vi kun har 5 leiligheter, dvs. plass til ca. 30 personer, slik at plassen er begrenset - og vil sannsynligvis raskt bli booket. Så send din påmelding jo før jo bedre!

Påmeldingsfrist til stevnet er 25. mai.

Påmeldte til Tyrvings tur - oppdatert pr. 27. mai:


UTØVERE VOKSNE
Ida og Elly Nesse Jo Nesse
Maiken og Einar Steen-Johnsen Helge Steen-Johnsen
Karoline Madsen
Andreas Thuve
Jannicke Silseth Eide
Eivind Hvistendahl
Michael Piccard Handeland
Kristine Tønnessen
Astrid Råd Valderhaug lør/søn


VU-SPELEN, GØTEBORG

Sveriges største friidrettsstevne (for utøvere født 1996 og tidligere) finner sted på Nya Ullevi stadion i Gøteborg fra fredag 27. til søndag 29. juni. Vi har reservert ca. 50 senger på Scandic Rubinen i Gøteborg sentrum. Tyrving vil ikke arrangere fellestur dit, så hver enkelt må ordne transport og bespisning selv. Dersom du ønsker å booke hotellrom gjennom Tyrving, så er dette prisene pr. døgn/pr. rom inkl. frokost :
  • Enkeltrom SEK 900
  • Dobbeltrom SEK 1200
  • Trippelrom SEK 1400


Påmelding ved å sende en mail til tyrving@tyrving.idrett.no senest 20. mai. Da må vi gi beskjed til hotellet om hvor mange rom vi skal benytte, ubenyttede rom vil bli avbestilt umiddelbart.

Påmeldingsfrist til stevnet er 1. juni til din oppmann. Hjemmesiden har denne adresse: www.vuspelen.just.nu

Påmeldte fra Tyrving - oppdatert pr. 23. mai:


UTØVER BESTILLING
Robert Schwencke 2 personer/dobbeltrom fre-søn
Leah Røste 4 personer/2 dobbeltrom fre-søn
Øystein Kværner-Svendsen 1 person/fre-søn
Ivar Landgraff 2 dobbeltrom fra lør til søn
Mari Hauge 1 trippelrom fra fre-lør
Clara Hellan 1 dobbeltrom fre-søn
Kaja Hellan 1 dobbeltrom fre-søn


(13.05.2008)


!