Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Strålende NM-lørdag

Gull, sølv og bronse - det var Tyrving utøvernes medaljer på en flott NM dag i Trondheim. Nå har våre utøvere tilsammen tatt 2 gull, 1 sølv og 2 bronsemedaljer. Gratulerer til dere alle!

GULL ble det til Jonas Mögenburg i lengde med resultatet 7,27 - ny personlig rekord. Dette resultatet oppnådde Jonas i siste omgang, inntil da var 7,07 hans besteresultat, dette hoppet han i første omgang. Jonas var 6 cm foran Lars Vikan Rise fra Nidelv.

SØLV ble det til Ingunn Hultgreen Weltzien på 3000m hinder. Ingunn som kom fra VM-løp i orientering i Tsjekkia, truet storfavoritten Silje Fjørtoft fra Sportsklubben Vidar. I mål var Ingunn under tre sekunder etter Silje. Ingunns tid var 10,24,69.

BRONSE ble det til Fredrik Amundgård i diskos. Fredrik kastet diskosen 52,90m. Vinner her ble Gaute Myklebust fra Norna-Salhus.

Malin Pettersen deltok i sitt første NM og ble nr. 11 i slegge, med ny personlig rekord på 40,58m.

Heidi Hessan Næss løp 200m på 25,96 - og klarte dessverre ikke å kvalifisere seg for finalen på distansen.

Kristian Nedregård løp to distanser denne lørdagen, 1500m og 400m. Resultatene ble 4,01,88 og 40,58. (20.07.2008)