Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Nå må du få meldt deg på til junior-NM!


Årets juniormesterskap går i Stavanger 8.-10. august. Alle fra Tyrving som er kvalifisert kan delta. Tyrving betaler reise med fly og overnatting på Radisson SAS hotell de aktuelle dagene. I tillegg til at alle som er kvalifisert individuelt kan delta i de øvelsene de ønsker (også øvelser de ikke er kvalifisert i), skal vi ha lag på 1000 meter stafett for både kvinner og menn. Det konkurreres i U23 (årsklassene 1986, 1987 og 1988) og U20 (årsklassene 1989 - 1993).

Flere av klubbens utøvere ligger veldig nær kvalifiseringskravet. Vi håper disse vil sjekke terminlisten for å finne konkurranser der de kan kvalifisere seg. Ta gjerne kontakt med Jo på 926 99 045 hvis du ikke finner noe som passer. Tyrving vil også kunne arrangere kvalifiseringskonkurranser ved behov. Fristen for påmelding er 29.7 for dem som allerede har klart kravet, men hvis man klarer kravet efter påmeldingsfristens utløp, får man normalt dispensasjon til å delta.

Foreløpig er det bare åtte utøvere som har meldt seg på. Vi regner med at alle som er kvalifisert og friske skal delta! Meld deg på så fort som mulig så vi får oversikt over behov for flybilletter og overnatting. Dessuten vil vi gjerne få avklart sammensetningen av stafettlagene.

Ta kontakt med Lena eller Jo hvis det er noe du lurer på.

I filen nedenfor ser du hvem som er kvalifisert fra Tyrving pr 23.07

Her ser du kravene til deltagelse i junior-NM: http://www.friidrett.no/friidrett/diverse/reglementer/kvalnm08.pdf

Les mer (24.07.2008)

Vedlagte filer


!