Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Tyrving på treningsleir - påsken 2010


Planleggingen av ny treningsleir er allerde i gang og vi kan igjen invitere til påsketrening på Alfamar Beach & Resort i Portugal, samme sted som i år. Treningsleiren er åpen for utøvere født 1995 og eldre. Foreldre og søsken kan også delta, men kun i den grad det er plass når alle påmeldte utøvere har fått seng.



Også denne gang har vi valgt å spise frokost og middag på hotellet. Det var veldig vellykket i år og sikrer at alle får i seg gode måltider, samtidig som det vil være et felles samlingspunkt for alle hver dag.

Reiserute: Denne gang flyr vi direkte til Faro med Norwegian og drar fra Gardermoen den 27. mars kl. 13.25 og kommer hjem den 7. april kl. 00.10.

Pris: Prisen på reisen vil være 8.900,- for utøvere og 9.300 for foreldre. (Reiseselskapet tar forbehold om endrede valuta og skatter).

Dette er inkludert:
  • Fly tur/retur
  • Opphold i leilighet med 1 eller 2 soverom
  • Halvpensjon (frokost og 3 retters middag)
  • Sportspass
  • Transport tur/retur flyplassen


Betalingsbetingelser:

Depositum NOK 1.500 pr. person ved påmelding og den er bindende.

Merk påmeldingsfrist: 1. november. Påmeldingen sendes på mail til Lena Solli Reimann - mail: lena@tyrving.no og depositumet betales på kontonummer. 9235.17.25747.IL Tyrving, Pb. 38, 1300 Sandvika.

Ved avbestilling vil depositumet falle bort.



Restbeløpet betales innen 15. januar, men vi kommer med den eksakte prisen på et litt senere tidspunkt.



Personlig forsikring er ikke inkludert.



For dere som ikke har vært med før, er Alfamar Beach & Resort 3-stjerners leiligheter (bungalower) med 1 eller 2 soverom, stue, 1 eller 2 bad og kjøkkenkrok.(70 m2). Beliggende 200 m fra stranden, 11 km fra Albufeira og 33 km fra flyplassen.

Det er et meget bra bosted og treningen foregår på hotellets flotte bane som er svært velutstyrt. Dekket her er dobbelt så tykt som normalt. I området er det også flotte joggeløyper med mykt underlag. Vi har også tilgang til styrkerom. På området er det også en liten matvarebutikk, hvor man finner det nødvendigste.



Følg denne linken for å ta en nærmere titt på anlegget: http://www.algarve-gardens.com/default_uk.asp

Det vil normalt være trening to ganger om dagen, men det blir selvsagt god variasjon og individuelle tilpasninger slik at vi ikke ender opp med belastningsskader eller andre problemer. Hotellet har en rekke fasiliteter som burde gi god adspredelse mellom treningene. Vi vil også forsøke å arrangere noen fellesaktiviteter på dag - og kveldstid.

Vi håper mange har mulighet til å delta og gleder oss til en ny og spennende treningsleir!

(15.10.2009)

   

!