Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Regler for dekning av startkontingent


En ny og spennende konkurransesesong innendørs er allerede begynt. Tyrvings friidrettsgruppe ønsker at den store tilstrømningen av utøvere også skal gjenspeile seg i stevnedeltakelse. Vi oppmuntrer derfor kontinuerlig utøverne til å delta, enten det er for å sette nye "perser" eller for å tilfredsstille andre målsettinger. Midt oppe i alt dette positive har vi en utfordring.

Deltakelse i stevner koster vanligvis mellom 85-100 kr pr. øvelse. For etterranmeldinger koster det ca 150 kr pr. øvelse. Friidrettsgruppen har de siste årene betalt i størrelsesorden kr 300.000 i påmeldingsavgifter. Dette beløpet utgjør en veldig stor andel av samlede årlige inntekter av innbetalte treningsavgifter. Utfordringen vår er at en god del av totalbeløpet err betaling for øvelser der utøverne ikke stiller opp. Det kan selvfølgelig være mange årsaker til dette, men som klubb er vi nå nødt til å skjerpe rutinene våre i et forsøk på å få ned unødvendige kostnader. Disse pengene vil vi heller bruke på andre gode formål for utøverne våre.

Vi fortsetter derfor med reglene som vi innførte i 2009:

1. Utøver må melde seg på stevnet innen fristens utløp. Da slipper man ekstra kostnader - og arbeid - i forbindelse med etteranmelding. Ved etteranmelding må utøvere betale gebyret selv.

2. Utøver/foreldre må gjøre en fornuftig vurdering av det utøver skal delta i. Tyrving dekker startkontingent for inntil fire øvelser pr. stevnedag.

3. Ved sykdomsforfall/skade som inntreffer før stevnestart, skal oppmann gis beskjed. Hvis det ikke gjøres, anses det som "ikke-møtt" når utøver ikke stiller til start, og utøver må derfor betale startkontingent selv.

4. Øvelseskollisjoner der arrangøren ikke er villig til å være fleksibel, er noe utøver ikke kan belastes/være ansvarlig for.

På forhånd takk for god samarbeidsvilje. Lykke til med en spennende og fremgangsrik innendørssesong!
(17.01.2010)

   

!