Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Hopp uten tilløp-sesongen begynner søndag.


Mange er opptatt med UM førstkommende helg. Er du blant dem som ikke skal konkurrere? Eller skal du bare konkurrere på lørdagen? I så fall er du velkommen (og oppfordres) til å bli med på årets første stevne i hopp uten tilløp, søndag kl.16 i Nittedal. Så følger stevnene utover, bl.a Tyrvings eget stevne 10.februar - det kommer vi tilbake til.

Stevnet 1.februar arrangeres i Rotnes, Nittedal rett ved riksvei 4. Det er i en hall med fine forhold for å hoppe høyt og langt (undertegnede har selv erfart dette).

Det er også mulig å delta på:

Nesoddtangen 5.februar. Hyggelig båttur over til Nesodden. Jeg anbefaler bare høyde uten tilløp, da lengdematta er tvilsom. Jeg har selv erfart at det går an å hoppe kjempehøyt her.

Holmenhallen 9.februar. En grei hall inne i fjellet. Kun høyde uten tilløp. Husk påmelding på forhånd.

TYRVINGS STEVNE 10.FEBRUAR. Ekstremt bra forhold for å hoppe langt, da vi bruker sandgrop. Også bra i stille høyde, da man kan bruke piggsko (med utendørspigger) til å sparke fra med. Også god plass til oppvarming etc. Vi arrangerer også tresteg uten tilløp, en morsom øvelse, men bare for 15 år +.

28. februar og 1. mars. NM I STANGEHALLEN. Har en egen juniorklasse for 15 år og oppover. Kvinner anbefales sterkt å stille i seniorklassen - de siste åra har det vært dårlig deltakelse i kvinner senior, slik at å delta hadde vært nok til å få medalje. Lar man en sjanse til medalje i seniormesterskap gå fra seg?

6.mars: klokka 18, åpent stevne i Drammenshallen.

(26.01.2009)


!