Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Uttak Holmenkollstafetten


Tyrving stiller også i år med slagkraftige lag i "Vårens vakreste eventyr" lørdag 9. mai. Det har dessverre blitt noen kjedelige forfall, men vi har tro på at de lagene som er tatt er så jevnt besatt på alle etapper at vi skal kjempe om å klare de samme gode plasseringene som i fjor. Vi har tro på at juniorjentene forsvarer fjorårsseieren og at juniorgutta forsvarer andreplassen og gir Strindheim hardere kamp enn i fjor om seieren!

Slik det ser ut i dag bør damelaget kunne klare en topp 5-plass (2 i fjor), mens seniorgutta skal kunne ha 6.-8. plass i sikte (8 i fjor).

Vi mener å ha komponert de beste lag vi kan stille, med rett løper på rett etappe sett i en helhetlig vurdering. Alle må være så godt forberedt som mulig, og vi vil oppfordre alle som har mulighet om å ta en tur for å løpe igjennom sin etappe på forhånd. På Holmenkollstafettens nettside: www.holmenkollstafetten.no/newIndex.asp vil du finne løypekart med beskrivelse av din(e) etappe(r). Et sekund pr. løper er 15 sekunder gevinst, så det er viktig å ha fokus på en optimal gjennomføring av alle etapper, både ved riktig disponering av kreftene og ved å løpe korteste vei på etappene. Et tips er også å trene veksling.

Vi ber om at alle uttatte bekrefter deltakelsen ved å sende e-post-svar innen torsdag kveld til eystein@oslonett.no. Vi håper inderlig å unngå ytterligere forfall, for nå er det virkelig problematisk å finne reserver som kan steppe inn.

Ytterligere info vil komme på Tyrvings nettside - www.tyrving.no Sjekk om det er blitt endringer i oppstillingen.

Vi ser fram til å møtes på HK-stafetten. Mvh UM v/ Eystein (Enoksen og Weltzien)

TYRVINGS LAG - OPPDATERT PR. 06.05.09 SER DU VED Å KLIKKE PÅ VEDLAGTE FIL.

(07.05.2009)

Vedlagte filer

Tyrvings HK-lag pr. 06.05.09

!