Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Info for HK-løpere


Vi møtes i Frognerparkens nordøstre side presis kl 1300 for utdeling av startnummer og info om etappene. Vi samles bak parkeringsplassen på nordsida av Frogner Stadion (bak Colosseum). De fleste kan ta oppvarmingen herfra og ut på etappene. For etapper langt unna blir det organisert transport. Medbrakt sykkel er et bra alternativ.


Etter et par forfall er det gjort noen omrokkeringer på etapper. Klikk på vedlagte fil så ser du et skjema som viser etappefordelingen og stipulerte starttider for Tyrvings løpere på de ulike etapper (vikitg for de som løper to etapper, -både elite og junior). Alle bør løpe i Tyrving singlett eller T-trøye. For de som ikke har egen er det noen til utlån (Kirsten Larsen).

Til hjelp under forberedelsene legger vi ved info/taktikktips. Vi oppfordrer alle til å samles på Bislett etter løpet og være tilstede på premieutdelingen.

På kvelden inviterer friidrettsgruppa til pizzaaften kl 1900 på Bekkestua Pizzanini. Forhåndspåmelding til kirsten@tyrving.no 91854384.

Ev. spørsmål før/under stafetten kan rettes til Eystein Weltzien, 93038437. UK ønsker løperne god oppladning og lykke til!
hilsen UK
Eystein W/Eystein E

(07.05.2009)


!