Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Stillinga i lagseriene


Lagseriene ruller og går. Dette må ikke forveksles med lagseriestevnene og lagseriefinalen, men er en egen liga for seniorøvelser der resultater fra 1.11.2008 til 30.10.2009 teller.

For menn blei Tyrving nummer 5 i fjor, og kvinnene nummer 7. Dette på ligaens høyeste nivå. I skrivende stund ligger mennene på 4.plass og kvinnene på 9.plass. Det er store muligheter for endring i disse plasseringene, både til det bedre og det verre. Trykk "les mer" for å få vite mer om de forskjellige lagene og hva de kan gjøre.

Menn

Mennene var veldig nærme sølvplass en stund, men Sandnes dro litt i fra (Tjalve leder, og vinner). I det siste har vi også blitt forbigått av Steinkjer. Alle disse klubbene har fylt opp maksimalt med resultater - altså 30. Bak Tyrving ligger Norna-Salhus og BUL, som bare har 28. De går nok forbi - Norna-Salhus uansett (pga at et resultat ligger på vent) og BUL hvis de fyller opp fra 28 til 30. I sin tur bør Tyrving ha som mål å gå forbi Steinkjer igjen med en siste kraftanstrengelse. I så tilfelle blir vi nummer 5 som i fjor.

Kvinner

Kvinnene har det gått litt nedover med i de to siste år. I år er bare 28 resultater med, dette fordi ingen har løpt hekk, hinder eller langdistanse. Nå kommer riktignok resultatene fra vårt eget hekkestevne inn - snart. Uansett har laget nok med å holde seg over nedrykksstreken. Bare ett lag bak Tyrving har fylt opp 30 øvelser. Fana har bare 26, og hvis de prøver å fylle opp disse vil de knive med Tyrving. Lagene fra nr.11 og ned rykker ned, vi makter nok å unngå dette, men det burde jo ikke vært en slik fare i utgangspunktet.

Her finner du flere detaljer om våre lag på øverste nivå.

Kvinner 2. lag

Andrelaget holder til i tredje divisjon, nivå 3. De har faktisk steget fra nr 11 i fjor til nr 7 per i dag. De er med det beste andrelag, og har bak seg: BUL (nr 8), Tjalve (nr 13), Trondheim (nr 16) og Norna-Salhus (nr 20). I forhold til i fjor har de kun blitt forbigått av ett lag; Lørenskog. Her finner du flere detaljer om vårt andrelag for kvinner.

Menn 2. lag

Disse står ikke oppført, men utregninger viser at de har ca 9000 poeng. De ligger vel et sted mellom nr 30-40. De har imidlertid bare fylt opp 16 av mulige 20 resultater. Her får vi merke at bredden i tekniske øvelser er så godt som ikke-eksisterende. Andrelaget mangler både langdistanse, hekk, hinder, horisontale hopp og tunge kast. Det hadde fint gått an å plukke 1500 ekstra poeng hvis bare disse blei fylt opp. Da hadde andrelaget slått Askers førstelag, hvilket hadde vært gøy.

(18.09.2009)


!