Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Presentasjon av styret: Bjarne Nilssen


Tyrvings hjemmeside fortsetter presentasjonen av alle som på årsmøtet blei valgt til å sitte i styret. Bjarne Nilssen er styremedlem, og leder anleggsutvalget.

Han har vært leder for anleggsutvalget og styremedlem i noen år. Det vil si at han er ansvarlig for å holde øye med hva slags utstyr Tyrving har, eventuelt skaffe nytt, og vedlikeholde det vi har. Han har også stått for selve driften av Nadderud stadion i de seinere åra, ettersom Tyrving har hatt ansvar for det. Han har vært en av tre i styret for Nadderud stadion. Det er utrolig mye som må gjøres på stadion som ikke utøverne legger merke til. Blant annet måtte Bjarne (før Nadderud fikk nytt dekke) oppfriske den utslitte malingen på de merkene som forteller hvor hekkene skal stå. Driften har også bestått i å leie ut stadion og utstyr til skoler i Bærum.

Sin første styrejobb hadde Bjarne allerede i 1969, da han var leder (!) for friidretten i Orkdal IL. Han bodde på Fannrem som ungdom, etter å ha blitt født på Levanger og også bodd i Overhalla, Henning og Byneset (her må den jevne borger trå til med norgeskart!). Han var selv aktiv i friidrett, og hans største triumf var resultatet 3,32 meter i stille lengde, oppnådd i Malvik i februar 1970. Samme år fikk han bronsemedalje i junior-NM i Eidanger. Den viktigste treninga fikk han på gården hjemme, sammen med broren Ivar - en bror som hadde 3,00 meter i stav i 2002, som 55-åring (!). Yrkeskarrieren har Bjarne hatt i NRK helt sia 1973. Blant hans hobbier finner vi bygging, snekring, muring og lignende, noe som altså gjør ham skreddersydd til å drive med Tyrvings materiell og anlegg.
(23.01.2010)

Bjarne Nilssen, januar 2010. Bjarne Nilssen, januar 2010.

!