Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Jobzone-avtalen videreføres!


Jobzone og Tyrving Friidrett forlenger samarbeidet

Pressemelding fra Jobzone:

Bemannings og rekrutteringsfirmaet Jobzone forlenget denne uken sponsoravtalen med Tyrving Friidrettsklubb. Jobzone har siden 2005 vært inne som sponsor for klubben, og forlenger nå avtalen med ytterligere 2 år. Avtalen har en økonomisk ramme på 50. 000 kroner pr år. Som Norges største barne – og ungdomsklubb innen friidrett, med over 400 medlemmer, er Tyrving en svært sentral aktør innen norsk friidrett.

Einar Drabløs, leder Tyrving Friidrett, var strålende fornøyd med den nye avtalen. – Avtalen med Jobzone gir oss muligheten til å videreføre det gode arbeidet og sikre videre drift og vekst for friidrettsgruppa. Vi opplever en stor tilstrømning av barn og unge, noe som selvsagt krever større ressurser, blant annet på trenersiden. Avtalen er derfor et viktig fundament for videreutviklingen av idretten i Bærum.

Espen Hem Jacobsen, direktør Jobzone Stor – Oslo, ser svært positivt på avtalen med Tyrving. – Med denne avtalen ønsker vi å vise vårt lokale engasjement i nærmiljøet. Vår lokale forankring krever at vi er tilstede i lokalmiljøet. Tyrving gir barn og unge i Bærum et flott tilbud og representerer mange av de samme verdier og holdninger vi i Jobzone identifiserer oss med. Som bemanningsselskap er vi opptatt av at våre vikarer skal trives og nå sine mål. Det samme ønsker vi for utøverne i Tyrving og klubben som helhet.

Jobzone har sponset friidrett siden selskapet ble startet i 2002, og markedsdirektør Jan-Håvard Graarud ser ingen grunn til å endre strategi. – Jobzone er tilstede på alle nivåer i norsk friidrett, med Andreas Thorkildsen og Christina Vukicevic som spydspisser i vår satsning. Vi ønsker at både unge fremadstormende og etablerte utøvere skal få muligheten til å prestere på sitt maksimale nivå. Vårt nære bånd til friidretten gir tydelige signaler til både kunder og vikarer om at Jobzone skal vinne fordi vi er topptrent, har klare mål, høy motivasjon og vinnerinstinkt.

Kontaktpersoner

Einar Drabløs, leder Tyrving Friidrett, tlf: 99114952

Espen H. Jacobsen, direktør Jobzone Stor-Oslo, tlf: 909 81 267

Jan Håvard Graarud, markedsdirektør Jobzone, tlf: 928 87 721

Dette er Jobzone
Jobzone ble grunnlagt i 2002 og er i dag det største norskeide bemanningsselskapet. Jobzone er landsdekkende og har 47 lokalkontorer med totalt 140 medarbeidere. I 2008 bisto Jobzone ca. 1.500 kunder med over 7.500 midlertidige medarbeidere.

Selskapet har hatt betydelig vekst siden starten, og omsetningen i 2008 var på 669 millioner kroner. Jobzone arbeider ut fra tanken om at kundene foretrekker det bemanningsselskapet som er mest attraktivt for jobbsøkere og vikarer.

(25.01.2010)

Ny avtale er signert! - fra v. Kirsen Larsen, daglig leder Tyrvings friidrett, Einar Drabløs, styreleder Tyrving-friidrett, Espen Hem Jacobsen, direktør Jobzone Stor-Oslo og Jan Håvard Graarud, markedsdirektør Jobzone. Ny avtale er signert! - fra v. Kirsen Larsen, daglig leder Tyrvings friidrett, Einar Drabløs, styreleder Tyrving-friidrett, Espen Hem Jacobsen, direktør Jobzone Stor-Oslo og Jan Håvard Graarud, markedsdirektør Jobzone.

!