Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

... og så var det Skedsmolekene


(Nesten alle konkurranser med Tyrvingutøvere faller jo på samme dag, så det blir litt haugesvis oppdatering). Ja, det var mye bra fra Tyrving i Skedsmolekene lørdag.

La oss denne gangen begynne med Helene Rønningen. 8,58 på 60 meter i 12-årsklassen. Dette resultatet slår knockout på de andre i årsklassen - også flertallet av de eldre Tyrving-jentene vil slite med dette.

La oss dernest nevne Ingvild Drabløs. Hennes 2.25,15 på 800 meter skulle vært nevnt forrige helg, men blir nevnt nå. Og denne helga fikk hun 1,59 i høyde, en fin framgang og veldig fint for en 14-åring. Helt til noen andre av de mange høydekyndige jentene i Tyrving finner på noe bra, er dette tredje best i klubben. Blant annet fikk Anna 1,55 og vant sin klasse.

Jeg skriver vanligvis ikke om lengde når det er lav grop, men det var kult at Astrid fikk 5,20 og Iselin 4,91, Anna fikk 4,86 og Helene 4,52. Man må nok trekke fra 15-20 cm for å få den reelle lengden (på grunn av lav grop), men det ser flott ut og lover bra foran UM.

I tillegg fikk vi seire i kule og hekk i yngre klasser. Det var bare to gutter med, og der nevner vi at Frederik fikk pers på 60 meter med 7,42. Øvrige resultater for gutter var en smule, men ikke mye, bak pers. (31.01.2010)


!