Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Gull til Tyrving i NM Stafett

Helgens stafett-NM i Tønsberg startet lørdag med en sølvmedalje og en fjerdeplass til Tyrvings to lag som var i aksjon denne dagen. På søndagen oppnådde vi vår beste plassering med GULL på 4x1500m menn junior. Gratulerer!

En oppsummering av Tyrvings plasseringer og lag viser:

MJ - 4x1500m:
For 3 året på rad vant Tyrving juniorklassen på 4x1500m. Tiden ble 17,17,20, og Tyrving var ca. 250m foran Ren-Eng på 2. plass. På Tyrvings lag løp Audun Weltzien, Erik Landgraff, Thomas Bruusgaard Høgseth og Nicolai Bølling.

KJ - 4x800m:
Tyrvings juniorjenter ble nr. 2 på 4x800m med tiden 9,40,59. De ble slått av vinnerne fra Ranheim med ca. 12 sekunder. På Tyrvings lag løp Josefin Johannessen, Ingunn Weltzien, Lise Hovlandsdal og Line Tveter.

MJ - 4x100m:
Med tiden 44,25 ble Tyrving nr. tre på 4x100m i juniorklassen. Sindre K. Hilsen, Alexander Borg, Rune Berger og Magne Skovli løp. De reddet også dagen for trener Dahler i og med at de ikke slo klubbrekorden på 4x100m. Klubbrekorden lyder fremdeles på 43,90, og Jan Erik er da en av de fire som innehar den. Forøvrig vant Tjalve på 43,38.

MJ - 4x400m:
For menn junior ble det en fjerdeplass for Tyrving med tiden 3,26,78. På vårt lag løp Øystein Svendsen, Christopher Slettebøe, Nicolai Bølling og Rune Berger. De var drøye 5 sekunder etter vinnerlaget fra Gular.

KS - 4x100m:
Elisabeth Bache-Wiel, Ane Høgseth, Lene Berger og Kamilla Brandt ble nr. fire på 4x100m med tiden 50,41. Denne øvelsen ble vunnet av Fredrikstad med tiden 48,57.

KJ - 4x400m:
Nok en fjerdeplass ble det i juniorklassen på 4x400m. Ane Høgseth, Josefin Johannessen, Therese Sævik og Line Tveter lløp på Tyrvings lag. Tiden ble 4,07,07. Skjalg vant på tiden 3,50,52.

Ungdom - 4x600m:
Tyrving ble nr. seks. På laget løp Andreas Pettersen, Jon Loge, Magnus Lysen og Christopher Slettebøe. Tiden ble 6,11,73. Det var BUL som vant med tiden 5,38,88.

Forøvrig må vi gratulere Asker som tok gull på 4x100m i UM. Meget bra!

Alle resultatene finner du på mesterskapets hjemmeside. Klikk her..