Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

NB!! - KM starter kl. 1100 - begge dager!

Fra arrangøren av KM på Bjørkelangen har vi fått denne mailen:


Kjære friidrettsvenner!

For 2. år på rad kan vi ønske velkommen til Bjørkelangen og friidrettskretsens hoved KM. Værprognosene er gode, og det ser ut til å bli klart større deltagelse enn i fjorårets stevne. Dette er positivt, men samtidig utfordrende. For å sikre at arrangementet skal gå best mulig, ønsker jeg å komme med følgende informasjon som forhåpentligvis skal være til hjelp for dere:

1) Oppdatert informasjon vil bli lagt ut på våre nettsider: http://www.ahf-friidrett.no/km/. Her finner dere også informasjon til lagledere om opprop mm.

2) Årets stevne starter kl. 11.00 begge dager selv om det står noe annet i Årboka.

3) Tidsskjema vil senest være klart fredag 30.05 kl. 20.00. Hvis vi har alle påmeldinger på plass før den tid, skal vi legge det ut før. Mange etteranmeldinger vil kunne føre til flyt i tidsskjemaet. Hovedregelen er at ingen øvelser skal begynne før de er annonsert.

4) Mange har sendt påmelding elektronisk, og ettersendt startkortene. Uten startkortene, kommer vi dessverre kort. Startkort på stevnedagen gjør
arrangementsjobben svært vanskelig bl.a. med hensyn til tidsskjema.

5) Hvis det er noen som av pur godhet eller at de har behov for oppfrisking av dommerkunnskaper, kunne vi trenge noe hjelp til arrangementet. Årets KM har for oss kommet på den verst tenkelige tida arrangementsmessig. Følgende forhold har påvirket:

Vi ønsker vel møtt til Bjørkelangen!

Vennlig hilsen

For AHF
Stein Lier (Leder) (28.05.2003)


!