Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

MOBILISERING TIL TYRVINGLEKENE - MELD DEG PÅ !

Vårt eget, ærverdige storstevne ligger an til rekorddeltagelse i år. Vi slår kanskje ikke rekorden for totalt antall deltagere og starter, men i antall utøvere og starter fra egen klubb skal vi markere oss.


I dag er vi nesten oppe i 400 starter og ennå er det mange som ikke har meldt seg. Vi vet at flere av de yngste bare ikke har rukket å sende inn påmeldingen - vi er sikre på at 10-14 alene skal greie 350 starter - så kommer stafetter i tillegg!

I gruppen 15-18 er det mange som ikke har fått meldt seg på heller - sørg for å sende inn påmeldingen din omgående!

Sprintgruppen er foreløpig tynn i påmeldinglistene, men vi vet at Petars gjeng er godt gående og regner med en flerdobling av startene i den gruppen.

Blant milslukerne er det en hel gjeng av løperne fra Holmenkollstafettlagene som har fått somlet seg til å melde seg på. Her er det med andre ord store muligheter for påplusninger.

Til alle dere andre som husker Tyrvinglekene fra ungdomstiden - nå er det fritt frem for seniorutøvere også, så studenter på hjemmebesøk fra inn- og utland og som har holdt formen sånn noenlunde og ungdommer i 30-årsalderen med gode kastarmer etc inviteres til idrettslig dugnad.

Ja - la oss virkelig mobilisere slik at kommer over 500 starter fra egen klubb og over 3000 totalt. Da skal vi sørge for at hele friidrettsnorge får høre om rekorden vår!

Fra (en alltid like entusiastisk) JO
(28.05.2003)


!