Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

2 gull i NM

Annen dag av NM i Stangehallen ble en stor dag for Tyrving. Kamilla Brandt forsvarte fjorårsseieren på 60m hekk og vant distansen med resultatet 8,62. Det er kun en hundredel fra hennes personlige rekord på distansen. Morten Haave sto for en suveren seier i lengde uten tilløp - gutter 19 år. Mortens vinnerhopp målte 3,13 - men det er verdt å merke seg at samtlige av hans hopp ble målt lengre enn bestehoppet til annenmann i konkurransen.

Ida Landgraff tok på lørdagen bronsemedalje på 1500m under NM i Stangehallen. Ida fulgte opp med samme plassering på 800m på søndag, men for henne betyr det kanskje ennå mer at tiden 2,16,80 er ny personlig rekordforbedring med ca. 2 sekunder.

Magne Skovli og Vidar Stenshall kom begge til finalen i sine løp. Magne løp på tiden 7,22 på 60m og ble nr. 6. Samme plassering oppnådde Vidar på 60m hekk - hans resultat var 8,82.

Alle Tyrving-resultatene i NM-innendørs finner du her. Samtlige resultater fra mesterskapet ser på her.