Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Tolv Tyrvingseire!

Tyrvings friidrettsrekrutter startet vinterferien med et solid raid på premiebordet i Skedsmohallen lørdag. Ikke mindre enn tolv førsteplasser ble det! Som vanlig var det jentene i fjortenårsklassen som var de toneangivende, men denne gangen var det også yngre utøvere som var med å prege den lokale innsatsen.

I elleveårsklassen har Tyrving både spreke jenter og gutter og ikke mindre enn fire av førsteplassene kom blant elleveåringene. Eivind Drabløs fortsetter å dominere mellomdistanseløpingen i klassen og trioen Kristin Carr, Maiken Skoie Brustad og Johanna Gateman kommer til å slå godt fra også i enda større stevner.

Hekkløping har virkelig slått an i Tyrving og er en favorittøvelse på treningene. dette gir også resultater i stevnene. Denne gangen vant Tine Teigene Dalen 60 meter hekk 14-årsklassen på fine 10.10 foran Mia Haave og Stephanie Carr. Sammen med Sara Meling utgjør disse en kvartett i norgeseliten på distansen. Mia var igjen en av de dominerende utøverne på stevne og vant både 60 meter høyde og lengde på henholdsvis 8.53, 1.45 og sterke 5.15. Stephanie hoppet pene 4.86 i lengde – alle resultater er på høyt nasjonalt nivå.

Blant de yngste guttene er Tyrving i ferd med å bygge opp en fin 1994-klasse der parhestene Henrik og Henrik (Sørvoll og Lunde) markerte seg med gode resultater i starten på friidrettskarrieren.

Fra stevnet noterte vi ellers fine perser på Anna Brandsar på 60 meter hekk, for Tiril Stillufdatter Karlsen med flotte 1.40 i høyde for jenter 13 år og for fremadstormende Robert Schwencke som tok sin første seier som friidrettsutøver da han vant 600 meter i trettenårsklassen!
(23.02.2004)


!