Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Sommerleir 14-17


info
Her kommer et spennende tilbud til deg som er mellom 14 og 17 år. I regi av Fri-idrettsforbundets Ungdomskomite arrangeres det sommerleir på Rena, like etter G-sport-lekene på Lillehammer. Klikk deg inn på www.sommerleir.com så kan også lese om tidligere års leirer. Det ser ut som det har vært kjempegøy!

Muligheten for å melde seg på Sommerleir 2004 starter 13. mars kl. 00.00. Alle som vil være med på Sommerleir 2004 anbefales om å melde seg på så fort som mulig etter dette, da Fri-idrettsforbundets Ungdomskomité kan se seg nødt til å begrense deltakelsen.

Dersom du kjenner noen som ikke har internett, og som vil melde seg på leiren, kan de gjøre det ved å sende SMS med kodeord SOMMERLEIR etterfulgt av navn, adresse og fødselsdato til 1938. Så blir de meldt på. Dette er selvfølgelig også bare mulig f.o.m. 13.mars kl. 00:00.


Informasjon om Sommerleir 2004
Sommerleir 2004 arrangeres fra søndag 27. juni til fredag 2. juli i Rena leir. 2004 er sjette året på rad det arrangeres Sommerleir i regi av Fri-idrettsforbundets Ungdomkomité.

Hva
Sommerleir 2004 er en aktivitetsleir for alle mellom 14 og 17 år (dvs. alle som er født i 1987, 1988, 1989 eller 1990) som driver eller ønsker å begynne med friidrett. Det legges stor vekt på allsidighet; både gjennom alle friidrettstreningene og gjennom alternative treninger. Andre aktiviteter gjennom leiruken er klatring, sandvolleyball, tennis, vannaktiviteter, utradisjonelt stevne og mye, mye mer.

Fritiden på Sommerleir 2004, det vil stort sett si på kveldstid, bruker deltakerne som de vil. Vi legger til rette for en rekke aktivteter, for eksempel diskotek og forskjellige foredrag.

Når
Sommerleir 2004 starter 27. juni og varer helt til 2. juli, det betyr 5 netter. Leiren starter rett etter G-sportlekene på Lillehammer er ferdig.

Hvor
Sommerleir 2004 arrangeres i Rena leir og tilhørende Rena idrettspark. Dette er en militærleir 3 mil nord for Elverum i Hedmark. Vi bor på seksmannsrom å¨en kaserna, og alle aktivtene skjer inne på leirområdet. I Rena idrettspark har man friidrettsbane, svømmehall, fotballbane, idrettshall, sandvolleyballbane og tennisbaner.

Hvordan
Det går buss direkte fra G-sportlekene til Sommerleir 2004 etter at lekene er avsluttet søndag kveld. De som ikke skal delta på G-sportlekene kan reise til Rena med tog eller buss og vi henter dere på stasjonen. Sommerleiren starter kl. 19.00 søndag kveld med mat og aktivteter i leiren.

Fredag 2. juli er Sommerleir 2004 ferdig og vi ordner transport til Oslo for de som har behov for det. For de som evt. måtte ta tog eller buss, transporterer vi dere fra leiren til holdeplassen.

Ta en titt på bildesiden for å se bilder og lese om hva deltakerne har gjort på tidligere sommerleirer!

Pris
Det koster bare 1.500 kr å være med på Sommerleir 2003. Dette inkluderer overnatting, trening, mat, mye moro og alt annet nødvendig i leiruken.
(27.02.2004)


!