Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Info fra Seattle


Trener og coach
Jan Erik Dahler - mellomdistansetrener - har vært på en ukes besøk hos fjorårets norgesmester på 800m - Mr. Stig Vervik Elllingsen i Seattle.

Her er en kort statusrapport.

Treningsforholdene er meget bra ved UW. Stig og resten av gjengen disponerer innendørs bane ( 309 meter lang ), stort styrkerom med alt ønskelig utstyr. Fine uteområder både til kortintervall ( som på bildet ), langintervall, spenst og langkjøring. Klimaet er mye mildere enn hjemme. De dagene jeg var der, lå temp. på mellom 10 og 15 grader Celsius.

Det er mange gode mellomdistanseløpere ved universitetet. Stig har så langt ikke trent så mye sammen med de andre, men det vil forandre seg når det nærmer seg utendørssesong. Stig løper årets første 800 meter i morgen lørdag. Thomas har et fint opphold og trener bra. Gutta fant fort tilbake til den gamle "krigingen" på trening. Thomas kommer hjem om ca. en uke.

For Stigs del blir det nå økning i intensiteten på treningen fram mot første utendørs stevne 20. mars. Da løper han sannsynligvis 1500 meter og en etappe på 4 x 400 meter laget. Helgen etter er det 800 meter på Stanford, California. Uken i mellom disse konkurransene er det treningsleir i San Luis Obispo, California.

Jan Erik
(07.03.2004)


!