Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

15 åringene best i Porsgrunn

Mia Haave, Marte Holter, Sara Meling og Tine Teigene Dalen var lørdagens raskeste jenter i klassen 15-18 år under Porselensstafetten. Alle jentene er kun 15 år - så her kan vi vente mange gode plasseringer i tiden fremover. Tiden ble 4,573 - og de var klart foran laget fra Runar som løp til andreplass på 5,06,0.

Tyrvings andrelag i samme klasse ble nr. fire og de løp på 5,19,2. På dette laget lølp Kathrine Ihle Arnesen, Kathrine Harsem, Marte Festøy og Inger Johanne Weum Carlsson.

Tyrving hadde også med tre andre jentelag. I yngste klasse - 11/12 år - ble våre jenter nr. 3. På vårt lag løp Martine Koppang, Ester Kate Jansen, Hanna Vatnan og Amalie Iuel. Deres tid ble 2,52,3. Her vant Eidanger foran Urædd.

I klassen 13/14 år deltok vi to lag, og best av våre lag ble laget hvor Elly Nesse, Jannicke Silseth Eide, Annicken Bruu og Bente Hvistendahl løp. De ble nr. fire med tiden 2, 29,7 som kun var 1,9 sekunder etter Urædds lag som vant klassen. Alette Christensen, Malin Pettersen, Marte Østensen og Ida Nesse løp sitt lag inn til 8. plass på tiden 2,42.0.

Alle resultatene finner man på Urædds hjemmeside. (24.04.2005)